Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРАК

Ко је мушкарцу потребнији: партнерка или мајка?

Могу ли обе бити подједнако важне?

1632120232_Depositphotos_308904306_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Супруге и свекрве одувек воде битку за престо. Неки ће навести безброј разлога зашто је жена битнија, док ће други имати више аргумената у прилог друге стране.

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

Мушкарац између мајке и жене

Мушкарци су због тога често доведени у непријатну ситуацију, многи су чак принуђени да бирају једну или другу страну. Међутим, чини се да се данашње мајке повлаче чим синови одрасту, многе их предају супругама без борбе, као да су одавно признале пораз.

Али стручњаци наглашавају да многи не схватају да су мушкарцу потребне обе.

Требају му и мајка и жена

Мајка је била уз њега од почетка, донела га на свет и одгајила. Учинила га је мушкарцем какав јесте и заслужна је за многе добре ствари код њега.

Супруга је та која ће наставити живот са њим. Бринуће о њему, пружити му љубав и пажњу и трудити се да буде срећан. Уколико се мајка и супруга не слажу најбоље, важно је да мушкарац пронађе начин да обе буду присутне у његовом животу.

Прочитајте још: Имају посебну симболику: Десет прелепих имена за ЈЕСЕЊЕ БЕБЕ

Ако оне не могу једна са другом, то није разлог да он искључи једну од њих из свог живота. Ни мајка ни супруга немају право да то захтевају од њега.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas