Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мали психолошки трик: Како натерати особу која вам се свиђа да стално мисли на Вас?

Један мали психолошки трик помоћи ће вам да остварите своју замисао, а то је да сте му стално на уму

1677165305_shutterstock_739399654.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Многи од нас желе да привуку пажњу особе које им се допада, али сматрају да је то немогуће, осим ако те особе саме не одлуче да обрате пажњу на нас.

Међутим, то уопште није тако, а да бисте привукли нечију пажњу и натерали га да непрестано размишља о вама, потребно је да примените један снажан психолошки трик.

У суштини, на тај начин ћете "програмирати" ум те особе да константно размишља о вама, а све остало ће се спонтано догодити.

И, вероватно сте нестрпљиви да сазнате како то можете да урадите, па да одмах пређемо на ствар. Наиме, најједноставнији и најмоћнији начин да наведете некога да размишља о вама јесте да са њим поделите личне информације.

Чак и када у почетку само ви то урадите, то може да има снажно дејство на то како вас њихова подсвест гледа. А начин на који вас подсвест те особе гледа, кључан је да се заљуби у вас.

Како ово функционише

Када неко подели интимне информације о себи са вама, ваша подсвест постаје програмирана и почиње да мисли да та особа мора да вам бити близу. То је зато што само људи који су блиски деле рањиве мисли и осећања. А ако можете да програмирате нечију подсвест да мисли како сте већ блиски, то може да натера ту особу да то почне да прихвата као већ постојећу чињеницу.

Подсвест те особе вас је извела из категорије да сте само још једна обична особа у њеном животу - и доводи вас у категорију њихових блиских сапутника. Ово је важан први корак. Процес дељења личних информација и тајни, сам по себи је интиман чин. А, с обзиром на то да особа то није очекивала од вас, то ће је натерати да размишља о вама све више и више, током следећих неколико дана.

Коју врсту информација треба да поделим

Направите списак личних ствари које се дешавају у вашем животу. То може да буде породична ситуација, ситуација на послу, ваша амбиција или циљ који имате у животу. То би требало да буде нешто што мало људи зна о вама. Када са неким поделите ту информацију, важно је да она схвати да је то информација коју делите само са неколицином одабраних, а можда чак и само са њима.

Можете да користите речи као што су: ''Покушавам ово да прећутим, али данас на послу...''; ''Мало људи то зна, али моја мама је…''; ''Тренутно имам ситуацију на послу. Могу ли да добијем твој савет о томе?''; ''Делујеш као неко ко би знао шта да уради у ситуацији у којој се тренутно налазим. То има везе са…''.

Као што видите, све ове реченице наглашавају чињеницу да су оно што делите приватни и лични подаци и да ти подаци имају одређен ниво ексклузивности. То није нешто што бисте поделили са било ким. Подсвесно шаљете поруку особи да се осећате довољно пријатно да са њом поделите такве интимне податке.

Програмирање ума

Такође, подсвесном уму те особе дајете до знања да цените њено мишљење - људи воле да се осете битнима - а то је нешто што је важно за ваш живот. Све то повећава ниво односа који се успоставља дељењем таквих информација. Парови редовно међусобно деле личне ствари и тајне.

Дакле, чинећи горе наведено, индиректно програмирате ум особе - да бисте могли да будете потенцијални пар. Чињеница да већ делите интимне податке једни с другима помаже да програмирате њихов ум да сте, на неки начин, већ започели неку врсту односа. Ово је један од првих кључних корака које требат да предузмете на путу, не само да некога наведете да размишља о вама већ и да га наведете да се заљуби у вас.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas