· · Коментари: 0

НАРОДНО ВЕРОВАЊЕ: Ако вас засврби десно стопало, десиће вам се ВАЖНА промена

Тешко да постоји неки део нашег тела за који се не везује неко позитивно или негативно значење…

1642616803_feet-g86c4f679c_640.jpg
Фото: Пиксабеј

То се односи на сва “играња”, трзања, померања, свраб и слично. Зато је занмиљиво погледати шта различита народна веровања кажу о томе шта значи када вас засврби десно стопало.

Ако занемаримо логична медицинска објашњења, као што су сува кожа, алергија или атлетско стопало, прелазимо у територију “дубљих” значења.

Десно стопало носи позитивно значење

Ако вас сврби десно стопало, то значи да сте пуни позитивне енергије. Спиритуално, лево стопало се углавном сматра “негативним” стопалом, што би, у ствари, значило да ако вас сврби лево стопало, то је симбол лоших ствари које долазе. Десно стопало, с друге стране, сматра се “позитивним” и повезано је са добрим и позитивним знаковима.

Прочитајте још: Луј Пастер је својим открићима ЗАДУЖИО СВЕТ: Изумео вакцине, а никад није желео НИ СА КИМ ДА СЕ РУКУЈЕ

Свраб у десном стопалу могао би да значи и да неко хода преко места твог вечног починка или да ћете ви ускоро ходати неким непознатим путем. Десна страна тела је позитивна, док је лева негативна, што значи да када осећате нешто на деловима тела који се налазе на десној страни, позитивна енергија је активирана.

Фото: Депозит

Свраб стопала повезан је с ходањем по непознатом терену, што би значило да ако вас засврби стопало, ускоро ћете отићи на неко ново место. То би могло да буде право, физичко путовање, попут одмора или нове пословне прилике. Кад осетите свраб баш у десном стопалу, значи да ваше путовање захтева планирање па је важно да не будте импулсивни у својим изборима, него да одлучујете рационално и промишљено.

Место где вас сврби стопало је такође важно. Ако вас сврби горњи део стопала, неко повезан с вашим путовањем прича о вама, а ако вас сврби доњи део стопала или пета, то значи да ће вам путовање донети добро, где год да вас одведе.

Библијска значења

Према Библији, ако вас засврби стопало, то значи да сте спремни да живите на неком новом месту. Можда немате специфичну дестинацију на уму, али твоја стопала вам говоре да је време да кренете даље.

Значење свраба десног стопала у Турској

У Турској, свраб десног стопала је знак среће. Ако вас десно стопало засврби пре почетка неког новог периода у животу, то значи да вас очекују добре ствари, као и да ћете на новом путовању бити успешни!

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.