· · Komentari: 0

NARODNO VEROVANJE: Ako vas zasvrbi desno stopalo, desiće vam se VAŽNA promena

Teško da postoji neki deo našeg tela za koji se ne vezuje neko pozitivno ili negativno značenje…

1642616803_feet-g86c4f679c_640.jpg
Foto: Piksabej

To se odnosi na sva “igranja”, trzanja, pomeranja, svrab i slično. Zato je zanmiljivo pogledati šta različita narodna verovanja kažu o tome šta znači kada vas zasvrbi desno stopalo.

Ako zanemarimo logična medicinska objašnjenja, kao što su suva koža, alergija ili atletsko stopalo, prelazimo u teritoriju “dubljih” značenja.

Desno stopalo nosi pozitivno značenje

Ako vas svrbi desno stopalo, to znači da ste puni pozitivne energije. Spiritualno, levo stopalo se uglavnom smatra “negativnim” stopalom, što bi, u stvari, značilo da ako vas svrbi levo stopalo, to je simbol loših stvari koje dolaze. Desno stopalo, s druge strane, smatra se “pozitivnim” i povezano je sa dobrim i pozitivnim znakovima.

Pročitajte još: Luj Paster je svojim otkrićima ZADUŽIO SVET: Izumeo vakcine, a nikad nije želeo NI SA KIM DA SE RUKUJE

Svrab u desnom stopalu mogao bi da znači i da neko hoda preko mesta tvog večnog počinka ili da ćete vi uskoro hodati nekim nepoznatim putem. Desna strana tela je pozitivna, dok je leva negativna, što znači da kada osećate nešto na delovima tela koji se nalaze na desnoj strani, pozitivna energija je aktivirana.

Foto: Depozit

Svrab stopala povezan je s hodanjem po nepoznatom terenu, što bi značilo da ako vas zasvrbi stopalo, uskoro ćete otići na neko novo mesto. To bi moglo da bude pravo, fizičko putovanje, poput odmora ili nove poslovne prilike. Kad osetite svrab baš u desnom stopalu, znači da vaše putovanje zahteva planiranje pa je važno da ne budte impulsivni u svojim izborima, nego da odlučujete racionalno i promišljeno.

Mesto gde vas svrbi stopalo je takođe važno. Ako vas svrbi gornji deo stopala, neko povezan s vašim putovanjem priča o vama, a ako vas svrbi donji deo stopala ili peta, to znači da će vam putovanje doneti dobro, gde god da vas odvede.

Biblijska značenja

Prema Bibliji, ako vas zasvrbi stopalo, to znači da ste spremni da živite na nekom novom mestu. Možda nemate specifičnu destinaciju na umu, ali tvoja stopala vam govore da je vreme da krenete dalje.

Značenje svraba desnog stopala u Turskoj

U Turskoj, svrab desnog stopala je znak sreće. Ako vas desno stopalo zasvrbi pre početka nekog novog perioda u životu, to znači da vas očekuju dobre stvari, kao i da ćete na novom putovanju biti uspešni!

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.