· · Коментари: 0
ШОК

Невероватан обрт: Жена која је родила десеторке нестала, отац сумња да деца уопште постоје

Жена која је наводно родила десеторке била је главна сензација медија, али сада се догодио невероватан обрт

1623938048_bebe.jpg
Фото: Пеxелс

Наиме, Тебого Тсотеетси, отац десеторки које су рођене 7. јула, сумња да је његова девојка Госиаме Тхамара Ситхоле, уопште родила 10 беба.

Прочитајте још: Исеците ЛУБЕНИЦУ без ножа, потребан вам је један предмет који сви имамо у кући (ВИДЕО)

Како су медији извештавали, ова 37-годишња девојка, родила је царским резом 7 дечака и 3 девојчице, које су зачете природним путем.

Мајка и бебе нестале, забринутост расте - доказа нема

Многи су се забринули јер Госаиме и беба нема нигде, а почела је да се води и као нестала особа

- Отац беба је неколико пута покушао да их посети, али она није открила где се налази и у каквом су стању њихова деца. Тренутна неизвесност и јавна расправа о десторкама забрињавају породице,  посебно због недостатка доказа о постојању беба, осим телефонских и WхатсАпп порука мајке - изјавила је породица Тебого за афричке медије.

 Вест о овом феномену са медијима поделио је отац, након информација које је добио од своје девојке, која је након порођаја наводно нестала

- Породице је закључила да нема десеторки којима су родитељи Тебого Тсотетсија и Госиамеа Ситхолеа, док се не докаже супротно и желе да се извине због непријатности - закључили су.

Прочитајте још: Сећате ли се дечака који је напуштен, јер је "ВЕШТАЦ"? Данас га зову мали Пикасо и многа његова дела су већ продата (ФОТО)

Службеници из Владе потврдили су ове сумње, јер не могу да пронађу никакве доказе да је жена родила десеторо деце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.