· · Komentari: 0
TRIK

Isecite LUBENICU bez noža, potreban vam je jedan predmet koji svi imamo u kući (VIDEO)

Obožavaćete ovaj način sečenja lubenice

1623932543_lubenica.jpg
Foto: Printscreen /Reddit

Lubenice su jedno od najlepših osveženja tokom leta, a da li možete da zamislite da idealne kriške isečete bez noža?

Pročitajte još: Ne, niko ne veruje na šta liči ova LEPOTICA, kada skine sve sa sebe! "Pa ti se pretvaraš u RUGOBU, ali bukvalno"! (FOTO/VIDEO)

Jedna žena odlučila je da olakša muke mnogima, pa je na jednoj platformi, pokazala kako možete na najlakši način, bez upotrebe noža da isečete idealne kriške lubenice.

Trik sa koncem za zube

Žena je uzela četvrtinu lubenice, zatim konac kojim je odvojila jestivi deo lubenice od kore, a zatim ponovo oncem, isekla manje kriške, odnosno trouglie koji su idealne veličine.

Korisnici Redita oduševljeni su trikom, koji dokazuje kako sečenje lubenice ne mora uvek da bude neuredno i nespretno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.