· · Komentari: 0
ŠOK

Neverovatan obrt: Žena koja je rodila desetorke nestala, otac sumnja da deca uopšte postoje

Žena koja je navodno rodila desetorke bila je glavna senzacija medija, ali sada se dogodio neverovatan obrt

1623938048_bebe.jpg
Foto: Pexels

Naime, Tebogo Tsoteetsi, otac desetorki koje su rođene 7. jula, sumnja da je njegova devojka Gosiame Thamara Sithole, uopšte rodila 10 beba.

Pročitajte još: Isecite LUBENICU bez noža, potreban vam je jedan predmet koji svi imamo u kući (VIDEO)

Kako su mediji izveštavali, ova 37-godišnja devojka, rodila je carskim rezom 7 dečaka i 3 devojčice, koje su začete prirodnim putem.

Majka i bebe nestale, zabrinutost raste - dokaza nema

Mnogi su se zabrinuli jer Gosaime i beba nema nigde, a počela je da se vodi i kao nestala osoba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Totori News (@totorinews)

- Otac beba je nekoliko puta pokušao da ih poseti, ali ona nije otkrila gde se nalazi i u kakvom su stanju njihova deca. Trenutna neizvesnost i javna rasprava o destorkama zabrinjavaju porodice,  posebno zbog nedostatka dokaza o postojanju beba, osim telefonskih i WhatsApp poruka majke - izjavila je porodica Tebogo za afričke medije.

 Vest o ovom fenomenu sa medijima podelio je otac, nakon informacija koje je dobio od svoje devojke, koja je nakon porođaja navodno nestala

- Porodice je zaključila da nema desetorki kojima su roditelji Tebogo Tsotetsija i Gosiamea Sitholea, dok se ne dokaže suprotno i žele da se izvine zbog neprijatnosti - zaključili su.

Pročitajte još: Sećate li se dečaka koji je napušten, jer je "VEŠTAC"? Danas ga zovu mali Pikaso i mnoga njegova dela su već prodata (FOTO)

Službenici iz Vlade potvrdili su ove sumnje, jer ne mogu da pronađu nikakve dokaze da je žena rodila desetoro dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.