· · Коментари: 0

Оно што прво видите у овој ОПТИЧКОЈ ИЛУЗИЈИ открива колико сте тренутно ИЗГУБЉЕНИ У ЖИВОТУ

ОВА оптичка илузија би могла да открије да ли сте тренутно изгубљени у животу или знате шта радите, у зависности од тога шта прво видите

1649674977__________________________________________________________________________548800089588.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Неки први примећују људе у белим хаљинама, док други виде водопад - шта сте прво видели?

Шаљива слика коју дели The Blondie Boys Shorts обећава да ће открити ваше особине личности и да ли знате који су вам циљеви у животу.

Након што је објавио слику, влогер је објаснио: „Ако сте прво видели водопад, то значи да сте супер друштвени, али такође волите да проводите време сами."

Прочитајте још: Чудни разлози због којих неки људи САЊАЈУ ЦРНО-БЕЛО – и како то може бити ОДРАЗ ЕМОЦИОНАЛНОГ СТАЊА

„Али ако сте прво видели људе у белим хаљинама, то значи да се тренутно осећате изгубљено у свом животу. Не знате куда сте кренули, али сте одлучни да успете у животу."

Слика је оставила гледаоце у недоумици јер су многи потврдили да резултати одговарају њиховој личности.

Један од коментара је гласио: „Прво сам видео чудну ствар са храмом."

Неко други је додао: "Прво није у реду. Нисам уопште друштвен када први пут разговарам са неким."

Прочитајте још: Мењање ових дневних навика је спас за крвне судове: Лекар специјалиста упозорава

„Прво сам видео водопад, па дрвеће. И у праву си. Урадио бих све да остварим своје циљеве за своју будућност."

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.