Oglas
· · Komentari: 0
MOĆ KRISTALA

Ovaj kristal nosite na ogrlici ako hoćete da privučete dobru ENERGIJU I BOGATSTVO

On je snažan regenerator i pročišćivač

1665609055_gems-g04c9cfcb4_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Citrin je kristal koji nosi moć Sunca sposoban je da čisti čakre, posebno čakru solarnog pleksusa i pupčanu. Taj kristal je najčešće žute do zućkasto-smeđe ili čađavo-sivosmeđe boje.

Providan je i dostupan u svim veličinama, često je dostupan u obliku geodam šiljaka ili grozdova.

Pročitajte još: Kako se parovi suočavaju sa nedostatkom seksa: Da li je vijagra rešenje?

 Citrin je snažan regenerator i pročišćivač. Greje, dopunjava energijom i veoma je kreativan i jedan je od kristala kojima nikad nije potrebno čišćenje. Apsorbuje, preobražava, raspršuje i uzemljuje negativnu energiju i zato služi kao odlična zaštita za okruženje. Citrin puni energijom svaki domen života. Štiti auru, ponaša se kao sistem za rano upozoravanje, tako da pojedinac može blagovremeno da preduzme nešto, da se zaštiti. Sposoban je da čisti čakre, posebno čakru solarnog pleksusa i pupčanu. Aktivira krunsku čakru i otvara intuiciju. Citrin pročišćava i balansira suptilna tela, dovodeći ih u harmoniju sa fizičkim.

Pomaže vam da razvijete pozitivan stav i da na budućnost gledate sa optimizmom, krećući se napred umesto da se držite prošlosti

Važno je da ga nikad ne držite pored gorskog kristala.

Pročitajte još: Da li više VARAJU iskusni MUŠKARCI ili oni koje "spopada" neka žena?

Citrin je jedan od kamenova izobilja. Ovaj dinamični kamen podučava kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo i napredak, uspeh i sve dobre stvari. Citrin je srećan, velikodušan kamen i podstiče deljenje onoga što posedujete, a opet vam pomaže da zadržite svoje bogatstvo. Ima moć da otkrije radost svakome ko je ima. Sumornost i negativnost nema mesta u blizini citrina. Ovo je kamen koristan za izmirivanje suprotstavljenih grupa ili porodičnih nesuglasica.

Pročitajte još: Da li znate koliko u proseku traje seks? Bićete (NE) prijatno iznenađeni!

Psihološki, citrin popravlja samopouzdanje i samouverenost i otklanja destruktivne sklonosti. Pojačava individualnost, poboljšava motivaciju, aktivira kreativnost, podstiče izražavanje sopstvenog mišljenja. Čini vas manje osetljivima, posebno na kritiku, i podržava delanje u skladu sa konstruktivnom kritikom. Pomaže vam da razvijete pozitivan stav i da na budućnost gledate sa optimizmom, krećući se napred umesto da se držite prošlosti. Ovaj kamen podstiče uživanje u novim iskustvima i podržava istraživanje svakog mogućeg puta sve dok ne pronađete najbolje rešenje.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas