· · Коментари: 0

Прст на ком носите ПРСТЕН може рећи много о вама: Отрива ваш карактер и жеље за којима тежите

Према митологији ношење прстена може послати снажну поруку

1671614445_Foto-Profimedia-prsten.jpg
Фото: Профимедиа

У митологији, човек који носи прстен на палцу сматрао се богатим и моћним, а ако прстен носите на малом прсту свесно шаљете поруку да сте другачији.

На палцу

Палац се иначе везује за лично богатство. Прстење за палчеве обично је већих пропорција прстења за друге прсте, па се сматра да ношењем прстена на палцу људи шаљу поруку снаге и богатства. У митологији се обично прстен на палцу веже са снажним карактером особе која га носи.

Прочитајте још: Трикови искусних домаћица: Погледајте акко да направите најукусније СЛАВСКЕ колаче

На кажипрсту

На кажипрсту прстен најчешће носе људи који су окренути традицији, а томе у прилог иде и чињеница да породично прстење или прстење разних друштава и братства се обично носи на кажипрсту. Будући да је кажипрст најуочљивији од свих прстију (често га користимо) људи често носе дебље прстење с разнобојним украсима.

На средњем прсту

Ношење прстена на овом прсту показује да сте у складу са собом те да се осећате угодно у својим многобројним животним улогама. На овом прсту се најчешће носи неуобичајено "статемент" прстење, које је само по себи порука.

На домалом прсту

На овом прсту се најчешће носи венчано или вереничко прстен. Повезује се често са Месецом, лепотом и креативношћу, као и с љубави. Будући да је Месечев метал сребро, некако природно за овај прст долази и избор сребрног прстења с романтичним детаљима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.