Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

ПСИХОЛОГ ЗА ПОТРОШАЧЕ и још 5 модних занимања будућности

Ако вам је жеља да радите у модној индустрији ево прилике за вас.

1607945698_Depositphotos_175219618_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ова занимања већ постоје, али њима се бави релативно мали број људи.

Жеља вам је да радите у модној индустрији?

Аки нисте ни модел нитдизајнер... Не брините, модни послови будућности немају везе с таквим делатностима, а предвиђа им се велики успех на том пољу.

Прочитајте још: ОСВОЈИТЕ ПОГЛЕДОМ: Оставите САВРШЕН УТИСАК за само седам секунди

То је открила новинарка портала Бусинесс оф Фасхион, Кејти Читрикон, која је у једном од својих чланака открила каријере будућности у овој популарној индустрији, које су изазвале итекако пажњу јавности.

Међу њима су се нашла следећа занимања:

  • Инжењер за 3Д принт
  • Психолог за потрошаче
  • Стручњаци за податке
  • Особе које истражују и развијају тканине
  • Стручњаци за одрживи развој
  • Лични стилисти

Ова занимања већ постоје, али њима се бави релативно мали број људи. Кејти је нашла шест управо таквих саговорника, који верују како ће ова занимања ускоро бити преко потребна у модној индустрији и да се већ види помак по том питању.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНО! Индонежанин постао МИЛИОНЕР након што му је благо ПАЛО С НЕБА

А с обзиром на нашу опседнутост паметним телефонима, интернетом, друштвеним мрежама и онлине схоппингом, верујемо како ће психолози за потрошаче имати пуне руке посла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas