Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

PSIHOLOG ZA POTROŠAČE i još 5 modnih zanimanja budućnosti

Ako vam je želja da radite u modnoj industriji evo prilike za vas.

1607945698_Depositphotos_175219618_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Ova zanimanja već postoje, ali njima se bavi relativno mali broj ljudi.

Želja vam je da radite u modnoj industriji?

Aki niste ni model nitdizajner... Ne brinite, modni poslovi budućnosti nemaju veze s takvim delatnostima, a predviđa im se veliki uspeh na tom polju.

Pročitajte još: OSVOJITE POGLEDOM: Ostavite SAVRŠEN UTISAK za samo sedam sekundi

To je otkrila novinarka portala Business of Fashion, Kejti Čitrikon, koja je u jednom od svojih članaka otkrila karijere budućnosti u ovoj popularnoj industriji, koje su izazvale itekako pažnju javnosti.

Među njima su se našla sledeća zanimanja:

  • Inženjer za 3D print
  • Psiholog za potrošače
  • Stručnjaci za podatke
  • Osobe koje istražuju i razvijaju tkanine
  • Stručnjaci za održivi razvoj
  • Lični stilisti

Ova zanimanja već postoje, ali njima se bavi relativno mali broj ljudi. Kejti je našla šest upravo takvih sagovornika, koji veruju kako će ova zanimanja uskoro biti preko potrebna u modnoj industriji i da se već vidi pomak po tom pitanju.

Pročitajte još: NEVEROVATNO! Indonežanin postao MILIONER nakon što mu je blago PALO S NEBA

A s obzirom na našu opsednutost pametnim telefonima, internetom, društvenim mrežama i online shoppingom, verujemo kako će psiholozi za potrošače imati pune ruke posla.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas