Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РУЧАК ОД 19 МИЛИОНА ДИНАРА! Познати угоститељ, Нусрет Гокче познатији као 'Салт Бае' ЗАСОЛИО, па се похвалио вртоглавим рачуном (ФОТО)

Власник ресторана, најпознатији месар на свету, наишао је на осуде након објављене слике рачуна, као и због плата које даје својим запосленима

1668854429_shutterstock_2205918667-Salt-Bae.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Турчин Нусрет Гокче, је од касапина до светске сензације, постао захваљујући начину на који соли месо. Нико се није надао да ће успех и остати.
Театрални месар, од тада носи надимак 'Салт Бае', од кога је направио прави бренд! Многи познати покушали су да имитирају његов потез руком, док посипа со преко меса које је пре тога на лицу места исецкао за госта ресторана. По њему су се правили мимови, а познати су се сликали са истим потезом руке.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Султан Сулејман је имао ЧЕТИРИ жене: Свака је била посебна, али је само једна хтела да УМРЕ са њим

Нусрет је умео вешто да искористи свој тренутак славе, па је један по један, отварао ресторане под истим називом, на свим битнијим дестинацијама широм планете- од Мајамија, Њујорка, Лондона до Абу Дабија.
Овом приликом упознао је много славних личности, који су желели да посете његове ресторане, и пробају комаде меса, чије цене некада иду и до 800 еура ( цена бифтека). Како би све подигао на још ексклузивнији ниво, Нусрет је на Мени додао и месо опточено листићима злата.
Недавно је на свом Инстаграм налогу, објавио слику једног рачуна из свог ресторана, а износ-права ситница!

Фото: Инстаграм/ нуср_ет

У питању је тотал од 615.065 АЕД ( арапских дирхама), што би преведено у српске динаре износило 18990621.64 дин, а у еврима 161862.74 еура.
На овом рачуну, између осталог налазе се : карпаћо, пиво, баклава, помфрит, кисела вода и коктели, као и јела која су вероватно специјалитети куће. Ко је био срећни добитник овог рачуна, остаће нам мистерија. Док се Нусрет похвалио износом, који је вероватно један од највећих рачуна направљених у ресторану, речима:  ''Квалитет никад није скуп'', многи пратиоци на Инстаграму упутили су му речи критике:
'Ово је веома лоше, чиме се хвалиш док је сиромаштво свуда у свету', написао је неко
'270 за киселу воду!' чудио се један од пратиоца
'Не би ли се неко осећао боље да је овим нахранио хиљаде гладне деце него што задовољава свој прљави его?', неки људи су били огорчени виђеним.

Прочитајте још: НЕ БОЈИ СЕ ДА БУДЕ ДРУГАЧИЈА: Анастасија Ражнатовић својим последњим издањима показује да је прави љубитељ ОВОГ СТИЛА! (ФОТО)

Неки од коментара односили су се и на то колико Нусрет плаћа раднике у својим ресторанима. Наиме, у јавности се појавио оглас да се тражи кувар за његов раскошни лондонски ресторан, а због плате успео је многе да изнервира: сатница за кувара у овом престижном објекту износила би колико и порција пиреа од кромпира.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas