· · Komentari: 0
OMILJENI STIL

NE BOJI SE DA BUDE DRUGAČIJA: Anastasija Ražnatović svojim poslednjim izdanjima pokazuje da je pravi ljubitelj OVOG STILA! (FOTO)

Ležerno, stilizovano, mladalački- mlada pevačica voli da se oseća komforno, dok izgleda fantastično. Pogledajte kako joj to polazi za rukom

1668848724_anastasija_rodjendan_25052022_0031.jpg
Photo: ATA IMAGES

Osim što pažljivo bira pesme i donosi nove trendove na muzičku scenu, Anastasija Ražnatović pravi je trendseter i što se mode tiče.
Mlada pevačica, ne boji se da pravi neobične kombinacije, materijala i boja, a sve izgleda veoma lepo stilizovano. Može se reći da je Anastasija pravi ljubitelj denima!
U skorije vreme imali smo prilike da je vidimo u par zanimljivih odevnih kombinacija od teksasa. 

Foto: Printscreen Instagram/ raznatovicanastasija

Na jednom od poslednjih dogadja, pevačica se pojavila u denim haljini iz dva tona, do kolena, koja prati liniju tela i blago se širi u predelu kolena. Izgled je upotpunila elegantnim mantilom nežno roze boje, visokim pink čizmama sa špicastim vrhom, i torbicom u istom tonu.

Pročitajte još: Jelena Gavrilović u najlepšem modelu rolka-haljine: Glumica prošetala ulicama NJujorka u savršenoj kombinaciji (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/ raznatovicanastasija

Anastasija jenedavno bodrila brata na bokserskom meču, takodje odevena u teksas od glave do pete! Zanimljiv sako retro kroja, široke farmerice i top, osvežila je tirkiznom bojom čizama i torbice. A isto tako obratla je pažnju da lak na noktima bude zelene boje, u kontrastu sa crvneim ružom na usnama. 

Pročitajte još: Sestrići Cece Ražnatović otkrili nepoznat detalj: "Znamo stvari koje ne bismo smeli"

Foto: Printscreen Instagram/ raznatovicanastasija

Još jednom smo imali priliku da vidimo kako ova trendseterka kombinuje svoj omiljeni odevni komad sa jarko ljubičastom bajker-jaknom. Farmerke širokih nogavica uparila je sa belom košuljom visoko vezanom, tako da se vidi ravan stomak, a na nogama je nposila zanimljive stileto cipele sa šarenim prugama.

Foto: Printscreen Instagram/ anastasijaraznatovic

Ovom prilikom pustila je svoju crnu kosu, da u talasima pada preko ramena.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.