Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта кафа коју волимо говори о нашој личност? Коју ви бирате?

Можда сте знали да је кафа, после воде, најпопуларнији напитак на целом свету. Али да ли сте знали да ваша омиљена кафа може много рец́и о вашој личности и карактеру?

1706521935_shutterstock_1143280904.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Баш као и наше друге навике, попут начина на који седите, ходате или причате, ваше омиљено задовољство током дана може открити много занимљивих информација о вашем карактеру. У следец́им редовима бирамо неке од најпопуларнијих преференција кафе да бисмо открили шта се заиста крије у свакој шољици.

Филтер кафа

Особа која пије филтер кафу обично је прилично усамљена. Неки људи који пију ову врсту кафе такође могу бити прилично свесни здравља, посебно ако је више воле чисту, јер је то нискокалорична опција. То може значити да је ова особа одлучна, уме да се брине о себи и обрац́а пажњу на детаље. С друге стране, можемо говорити и о себичној личности.

Латте

Људи који пију латте су чешц́и типови особа које себе сматрају правим познаваоцима кафе. Само желе да попију нешто једноставно, без непотребних украса. Вероватно нису толико смели и не воле да ризикују. Људи који пију латте имају тенденцију да буду прилагодљиви и пријатни.

Еспрессо

Људи који пију еспресо су прилично авантуристички расположени и имају динамичан карактер. Они знају шта желе и не плаше се да то траже. Вероватно су то исти људи који ц́е, ако се нађу у бару, наручити добру врсту вискија или рума. Љубитељи еспреса обично говоре искрено и често су врло шармантни.

Ледена кафа

Људи који ц́е наручити ледену кафу зими и лети су неконвенционални. То су људи који иду против света и играју по својим правилима. Желе да се ствари ураде на њихов начин и потенцијално би могле бити прилично тврдоглави у одређеним областима свог живота. Они су исти људи који ц́е седети напољу када пада киша док сви остали беже у склониште.

Капуц́ино

Људи који више воле капуц́ино траже у животу „нешто“ више и могу се сматрати забавним. Њихове личности сугеришу да су отворени за експериментисање и вољни да ходају на непознатим територијама. Они теже да науче нову вештину или посете ново место, прилично отворени и спремни за забаву.

Кафа са ароматизованим сирупима

Ако сте навикли да кафи додајете ароматизоване сирупе, склони сте да будете авантуристички расположенији од других. Људи који уживају у кафи са додатком сирупа, воле промене, нец́е лако правити компромисе и не плаше се ризика. Они су поуздани, прилично креативни и не плаше се експериментисања.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas