Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИНФЛУЕНСЕРКЕ

ШТА НАМ СЕ ДЕШАВА? Самохрана мајка дала ОТКАЗ на послу, како би развила БИЗНИС СА ЋЕРКОМ (ФОТО)

Кристи Орвеланд (33) с Флориде напустила је посао како би се посветила Инстаграму, на којем дели фотографије са кћерком Елом, на ком има велики број пратилаца.

1622534007_mama-i-cerka-2.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм/кикиоелла
Oglas

Кристи Орвеланд и њена кћерка Ела су мама и ћерка које на Инстаграму прати преко 100.000 пратилаца, а њихове готово исте одевне комбинације све остављају без даха.

Оно што су пратуиоци такође приметили је да девојчица јако личи на своју маму, а као велик азна да изнесе сваки одевни комад који није примерен њеним годинама, па се у коментарима често могу видети и негативне опаске на рачун маме, јер је "детету обула штикле".

Мајка и кћерка упечатљивих очију и плаве косе, облаче се слично и јако модерно, чије објаве достижу и до неколико хиљада лајкова.

Пре него што је постала инфлуенсерка, Кристи је била конобарица, али је одувијек сањала о каријери која јој је пружала прилику да ради од куће и путује, док би имала и више времена за кћерку.

Кристи, која је самохрана мајка, каже да јој је могућност да буде инфлуенсерка с пуним радним временом значајно побољшала живот.

"То је попут сна. Могућност да то радим пуно радно време као инфлуенсерка пружила је мени и мојој кћери бољи живот. Одувек ми је породица била важна, а сада имам могућност да проводим више времена с Елом, уместо да свакодневно радим посао од 9 до 5 сати", казала је ова мама.

Додала је да јој је одувек циљ био бити подузетник, тако да бих могла бити успешан узор својој кћери, а истовремено проводити више времена с њом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas