Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта облик УШИЈУ може рећи о вашем КАРАКТЕРУ? Погледајте ком типу личности припадате (ФОТО)

Карактеристике личности које су најизраженије код вас

1670077616_Foto-Shutterstock-licnost.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Свако од нас има различите уши, а сваки облик има другачије значење, говори нешто о нашој личности и карактеру. 

 

Тип уха 1

Имате уске уши. Ви сте познати по снази и одлучности. Када нешто замислите, ништа вас не може зауставити у остварењу тога.

Други се диве вашој истрајности чак и када су у питању најтежи задаци. Овај квалитет чини вас сјајним природним лидером.

Прочитајте још: Да ли је човек на слици у кући или ван ње? ТЕСТ ЛИЧНОСТИ који открива битне ствари о вашем КАРАКТЕРУ (ФОТО)

Тип уха 2

Имате правилне уши. Ви сте веома саосећајни. Топла сте и љубазна особа, а у вашем окружењу се сви осећају пријатно.

Са вама свако ужива да разговара. Никад нећете одбити некога коме сте потребни.

Тип уха 3

Имате заобљене уши. Познати сте по својој интелигенцији. Када нешто желите да научите, ништа вас неће спречити у томе.

Ваши пријатељи вам завиде на вашем невероватном интелекту, чак и ако то не признају! Вероватно сте најпаметнија особа у вашој породици.

Тип уха 4

Имате широке уши. Ви сте врло атрактивни и све остављате без даха. Ваше лице је савршено симетрично и вероватно би добро прошли као модел.

Људи су привучени вама попут магнета. Ваш партнер никада неће пожелети неког другог!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas