Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сврби вас ЛЕВИ или ДЕСНИ длан? Ево шта то значи

Свраб на длановима повезује се од давнина са давањем и примањем новца

1668845896_dlan.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Шта заиста значи када вас сврби десни или леви длан? Да ли за све то постоји медицинско објашњење или је све заправо сујеверје?

Прочитајте још: Шта начин на који ПОЗИРАТЕ ЗА СЛИКУ ГОВОРИ О ВАМА? Стручњаци откривају шта поручујете другима на овај начин

Према народном веровању, уколико вас засврби леви длан, сигурно ћете добити неки новац, а уколико вас сврби десни, даћете новац.

Каже се да не ваља чешати леви длан уколико сврби, већ да треба длан да трљате о косу и кажете: “Колико длака, толико пара”, како бисте добили што више новца.

Десни длан који сврби може имати неколико значења везаних за лутрију, новац и срећу, а може бити и знак потенцијалних здравствених проблема. Специфичности зависе од фактора као што су култура, пол, па чак и извор веровања.

Постоје и медицинска објашњења која кажу да је свраб повезан са енергијом у вашим рукама. Десна рука означава активност, док лева означава могућност.

Десна рука је активна и ако вас сврби, онда енергија у ствари излази и замењује се новцем који долази. Лева рука значи да ће вам се нешто појавити у животу и за то ћете морати да дате новац.

Прочитајте још: Чудо из манастира Тумане: Човек је доживео инфаркт, био је у коми, а онда се десило нешто невероватно

Да би вас длан мање сврбео треба да га протрљате о неку дрвену површину. Енергија ће се тада пренети на дрво.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas