Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тајна филма "Монтевидео": Улога Тиркета није била намењена Милошу Биковићу

Биковић је добио улогу тек када је његов колега одбио Бјелогрлића

1673261779_tirke.png
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - РТС Приказује
Oglas

Филм "Монтевидео" од првог приказивања на великом платну постао је један од омиљених широком аудиторијуму, а ништа мање интересовање не влада и када је реч о репризама.

Ипак, поједини детаљи о самом настанку филма су тек сада откривени! Као, на пример, детаљ да улога славног Тиркета није била намењена Милошу Биковићу, којом се истом и прославио. Марко Јанкетић био је први избор Драгана Бјелогрлића, али је глумац ту улогу одбио због обавеза које је имао према позоришту и филму.

Прочитајте још: У одличним односима: Анастасија Ражнатовић на трибинама са оцем Немање Гудеља - она бодри дечка, а он сина (ФОТО)

- Драган Бјелогрлић је дуго размишљао коме да повери улогу. Имао је веома незахвалан задатак не само да дебитује као редитељ већ и да отвори простор једној потпуно новој генерацији глумаца, да им да простор и поверење. Млади глумци ретко кад имају изразити шарм. Он се зарађује искуством, улогама, односом према послу, рекао је Биковић пре неколико година у Лесковцу и додао:

- Док је бирао главне улоге, нас 15-20 младих глумаца свакодневно је ишло на тренинге. Надао сам се да ћу добити улогу Ивице Бека и појавити се у другом делу, али нисам имао амбиције за главну. У једном тренутку Драган ме је позвао и рекао: 'Види, ја хоћу да ти дам Тиркета, али много си висок и појма немаш да играш фудбал'. Рекао сам му да ћу се потрудити око фудбала. Имао сам тренинге кад и цела екипа, али и насамо с тренером, и сам са собом, кад ме нико не види. То је захтевало много рада и тај период ми је био стресан. Онда сам схватио да никада нећу научити добро да играм фудбал, али могу да искористим неколико трикова које ћу да навежбам до перфекције. А кад те трикове изведем, све после тога ће деловати као да 'овај дечко влада фудбалом'. Тако сам и конципирао свој лик, закључио је глумац за наш магазин. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas