Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тренд прославе развода брака – да ли је добар потез и како организовати овај тип славља?

Од забављања, преко веридбе, олтара, породице, дође се и до тога да је потребан адвокат за развод како би се све привело крају. Ништа необично, зар не?

1664607074_razvod-proslava.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Људи се венчавају и разводе свакодневно. Али, промена се догађа последњих година уз тренд да се чак и разводи славе попут омањих свадби. 

Гости, музика, весеље, све се ово може видети на фотографијама и видео снимцима који мало-мало обиђу цео интернет, а протагонисти дана или вечери насмејано и задовољно дочекују. Да ли је све то ок?! Ако не штети, онда не може да шкоди! Славље је увек добродошло, а посебно када се обележава нешто што доноси бољи осећај, бољи живот и радост, па макар то био и развод. Зато је битније фокусирати се на миран развод, а онда организовати све – можда баш кроз ове кораке.

 

Адвокат за развод = миран сан
 

Ако сте и у најмањем делу своје свести размишљали да вам адвокат за развод није потребан варате се. Па чак и када је споразумни раскид брака у питању, потребна вам је помоћ за писање захтева који се предаје суду. Већ када не може да буде све споразумно, него је потребна тужба, адвокат за развод је незаобилазан, јер је он управо особа која ће вам обезбедити миран сан током целог тог процеса. 

Најпре, то није само адвокат за развод посматран као правни процес, већ особа која ће вам помоћи да кроз овај тежак период у животу прођете доста лакше. Само искуство кроз рад особе које се баве разводима учи како да свему приступе, како да вас одрже „на површини“ и укажу на све оно што ће вам бити искључиво од користи. Поред свих блиских, адвокат за развод ће у тим моментима бити један од ваших најбољих пријатеља и најважнији сарадник. Пошто се све заврши, нека ваше жеље буду испуњене – славље може да почне, колико год чудно звучало!

 

Славље развода захтева квалитетно место, пиће и храну!
 

Музику остављамо за крај, као најлепши део организације. Крените од порналаска места за славље. Савет је, посебно у оваквој ситуацији, да то буде неки ресторан, коноба, можда ризорт који ће вам омогућити да организујете мању или већу, али свакако приватну забаву за себе и своје пријатеље, рођаке, колеге... Не заборавите да вам је адвокат за развод био од посебне помоћи, па нека се нађе на списку званица. У свему томе, место славља мора да вам понуди добру закуску, ручак/вечеру, јер чим се овакав чин слави, онда све мора да буде гала. А на крају, побрините се за квалитетно пиће. Овде чак можете сами да истражујете и дате свом укусу сасвим на вољу – следећа станица винарија, место где продаја вина значи и ново животно искуство. 

 

Где је најбоља продаја вина спремљених за посебна славља?
 

Избор вина не препустите другима, јер оно је врхунац славља и пиће које је најбоље за сваку свечану прилику. Продаја вина свих врста најбоља је у винаријама, зар не? Зато се мало покрените и истражите које винарије шта нуде, како функционише продаја вина код њих и како можете најбрже доћи до оних која ће ваше славље начинити велелепнијим.

Када се већ памти повод славља и сигурно ће бити тема препричавања јако дуго, онда уз то нека иду све похвале начина славља, хране и пића који су служени. У оквиру тога када се све скупи, ракија и вина се увек коментаришу, па је зато битно пронаћи место где се врши продаја вина најбоље сорте, црвених и белих, пенушавих вина, ма свих врста овог божанског пића које милује непце. 

Немојте сумњати уопште, продаја вина и његова куповина у винаријама и винотекама ће се претворити у предславље, јер дегустације је на претек, па ћете већ ту сасвим уживати. После свега тога је ред да скролујете по интернету, нађете добар бенд, одете до радње по савршену хаљину или одело и закорачите достојанствено, насмејано и самопоуздано у нове победе!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas