Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уклета КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА: Позната по страшним судбинама, прељубама и трагедијама (ФОТО)

Погледајте о којој европској кираљевској породици је реч

1658917584_Foto-Profimedia-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy, Профимедиа
Oglas

Живот краљевске породице од Монака кроз историју обележен је трагедијама, несрећним околностима и патњом.

Живот Грејс Кели био је врло турбулентан. Напустила је успешну глумачку каријеру и удала се за принца Ренијеа ИИИ. Исту ствар урадила је и Меган Маркл, удавши се за принца Харија, те су њихове судбине јако сличне.

Прочитајте још: "Било је страшно"-ВЕСНА ДЕ ВИНЧА гладовала 40 дана и изгубила 14кг: Ово је разлог (ФОТО)

На врхунцу своје популарности, у 26. години, Грејс Кели повукла се из света глуме, а све због изненадне љубави са принцом Ренијеом ИИИ. Венчали су се невероватном брзином и добили децу. Убрзо је постало јасно да се Грејс никада у потпуности неће прилагодити протоколарном и тактичном краљевском животу. Исту судбину доживела је и принцеза Дајана, као Шарлин и Меган Маркл.

Фото: Профимедиа

Управо због принцезе Шарлин, ова краљевска породица је у последње време под будним оком јавности. Шарлин је добила титулу "најтужније принцезе", због тога што се никада не смеје.

Судбина најтужније принцезе је такође тужна. Наиме, њен супруг, принц Алберт наводно је варао принцезу, те живео потпуно разузданим љубавним животом. Кап која је прелила чашу њене толеранције била је нова наводна љубавница њеног супруга којој је направио дете.

Круже приче и да је принцеза на дан венчања хтела побеци и одустати од венчања, због његових превара, али је убрзо у томе спречена.

Фото: Профимедиа

Принц Алберт син је Грејс Кели и принца Ранијера ИИИ, који га се одувек стидео и сматрао га разочарањем због његовог авантуристичког живота. Поред Алберта, краљевски пар има и две ћерке, Каролин и Стефани.

Оно што је неуобичајено за једну принцезу, јесте то да се Каролин удавала чак три пута. Први брак трајао је само две године, док је принцеза у том тренутку имала само 21 годину. Три године након развода, поново се удала, док се брак окончао погибијом њеног супруга. Из другог брака добила је троје деце.

Неколико година након тога, покренуле су се приче да се Каролин виђа са принцем од Хановера, што се касније испоставило тачним. Због ње се разводи од супруге, те се венчава са њом на њен 42. рођендан. Те исте године добили су и ћерку.

Фото: Профимедиа

Принцези ни ово није био срећан брак, медији су још 2010. године писали да пар не живи више заједно, али да никада нису потписали развод.

Ипак, познато је да је принцези јако сметала његова експлозивна нарав. Наиме, имао је бројне физичке и вербалне испаде, као напад на власника ноћног клуба у Кенији или разбијање носа камерману који га је хтео снимити.

Ни судбина принцезе Стефани није баш сјајна. Најмлађа принцеза, одувек је тежила авантури и разноликости, што се најбоље огледа кроз њен љубавни живот. Годину дана била је у браку са акробатом Адансом Лопезомм који је 10 година млађи од ње. Исто толико била је и са својим личним телохранитељем, са којим је добила двоје деце. Једно време виђала се и са тренером слонова у циркусу.

Брак са телохранитељем Даниелом распао се због његове преваре са девојком кој аје освојила титулу Мис Топлес Белгије.

Фото: Профимедиа

Скандал који је такође обележио њен живот, јесте рођење њеног трећег детета, за које никада није открила ко је отац.

Стефани су дуго кривили за мајчину смрт, говоривши да је она возила аутомобил, те изазвала саобраћајну незгоду у којој је погинула њена мајка. Стефани је у том тренутку имала 17 година, а живела је са великим траумама. Наиме, Грејс Кели 1982. године слетела је са литице, док је њена смрт проглашена дан касније. Њену сахрану пратило је скоро 100 милиона људи.

Стефани је незгоду преживела са неколико сломљених ребара и сломљеном кључном кости. Била је малолетна и није поседовала возачку дозволу, што оправдава заташкавањре правог развоја догађаја. Локални становник тврдио је да је аутомобил возила девојка док је жена седела иза ње.

Фото: Профимедиа

Друга теорија догађаја јесте да су се Грејс и Стефани жучно посвађале, због Стефанине жеље да се уда. Наводно је Грејс изгубила контролу над воланом, те слетела са литице.

Много се причало и о здравстевним проблемима принцезе Грејс, због чега је била несрећна. Патила је од честих главобоља, а наводно имала и два мождана удара, један пре, а други непосредно након незгоде, због чега су и шансе за преживљавање биле изнимно мале, односно никакве.

Шта се заправо тог дана догодило и ко је кривац за незгоду, заувек ће остати под веом тајне.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas