Oglas
Oglas
· · Коментари: 2
ЗАНИМЉИВО

"Говори мало, али директно": Ко је сестра Ким Џонг Уна, која би могла да дође на место лидера Северне Кореје? (ФОТО)

Да ли би сестра Ким Џонг Уна могла да дође на место свог брата?

1598348988_kim-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Телеграпх УК
Oglas

Након поновних прича да је Ким Џонг Ун у коми, све су јаче спекулације да би на његово место могла да заузме његова сестра Ким Јо Џонг, која представља нуклеарну претњу Америци.

Прочитајте још: Ово је ТРЕЋИ НАЈЧЕШЋИ УЗРОК саобраћајних несрећа: НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ шта доводи до СУДАРА међу возачима

Иако су по мишљењу многих ове приче пренадуване, стручњаци сматрају да је она спремна да преузме комплетну власт. Тачан датум рођења Ким Јо Џонг није познат, али се верује да има тридесетак година. Детаљи њеног одрастање нису доступни, а студирала је у Берну као и њен старији брат. У њуховом одгајању су велику улогу имали тетка и стриц.

У јавности је представљена као један од главних пропагандиста Северне Кореје, али је ставила и људски лик на режим који је претходно Трампова администрација покушавала да оспори. Она је успоставила дипломатске темеље за први сусрет једног севернокорејског лидера, њеног брата, са председником Америке. У медијима је називају и северокорејском Иванком Трамп. 

Јужнокорејски званичници описивали су је као “веома смирену” и жену која “говори мало, али тачно и директно”, као и да веома подсећа на оца и брата. Након што су се једног дана на граници са Северном Корејом појавили пропагандни балони, леци и други материјали против вођства Пјонгјанга, веома су је наљутили.

Прочитајте још: Марковићима су деца умирала, па су Живомира оставили на РАСКРСНИЦИ: Њиховим путем су кренули и остали (ФОТО)

Она је овај чин оценила као кршење споразума између Северне и Јужне Кореје који је постигнут након њеног историјског путовања, због чега је наредила да се дигне у ваздух зграда која је служила за разговоре две Кореје. Зграда је у потпуности уништена иако није било жртава, а наредбом је Ким желела да натера Муна, како је казала, да “скупо плати за своје злочине”. Због тога је проглашена окрутном и свирепом женом.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas