Oglas
· · Komentari: 2
ZANIMLJIVO

"Govori malo, ali direktno": Ko je sestra Kim Džong Una, koja bi mogla da dođe na mesto lidera Severne Koreje? (FOTO)

Da li bi sestra Kim Džong Una mogla da dođe na mesto svog brata?

1598348988_kim-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /Telegraph UK
Oglas

Nakon ponovnih priča da je Kim Džong Un u komi, sve su jače spekulacije da bi na njegovo mesto mogla da zauzme njegova sestra Kim Jo Džong, koja predstavlja nuklearnu pretnju Americi.

Pročitajte još: Ovo je TREĆI NAJČEŠĆI UZROK saobraćajnih nesreća: NEĆETE VEROVATI šta dovodi do SUDARA među vozačima

Iako su po mišljenju mnogih ove priče prenaduvane, stručnjaci smatraju da je ona spremna da preuzme kompletnu vlast. Tačan datum rođenja Kim Jo Džong nije poznat, ali se veruje da ima tridesetak godina. Detalji njenog odrastanje nisu dostupni, a studirala je u Bernu kao i njen stariji brat. U njuhovom odgajanju su veliku ulogu imali tetka i stric.

U javnosti je predstavljena kao jedan od glavnih propagandista Severne Koreje, ali je stavila i ljudski lik na režim koji je prethodno Trampova administracija pokušavala da ospori. Ona je uspostavila diplomatske temelje za prvi susret jednog severnokorejskog lidera, njenog brata, sa predsednikom Amerike. U medijima je nazivaju i severokorejskom Ivankom Tramp. 

Južnokorejski zvaničnici opisivali su je kao “veoma smirenu” i ženu koja “govori malo, ali tačno i direktno”, kao i da veoma podseća na oca i brata. Nakon što su se jednog dana na granici sa Severnom Korejom pojavili propagandni baloni, leci i drugi materijali protiv vođstva Pjongjanga, veoma su je naljutili.

Pročitajte još: Markovićima su deca umirala, pa su Živomira ostavili na RASKRSNICI: NJihovim putem su krenuli i ostali (FOTO)

Ona je ovaj čin ocenila kao kršenje sporazuma između Severne i Južne Koreje koji je postignut nakon njenog istorijskog putovanja, zbog čega je naredila da se digne u vazduh zgrada koja je služila za razgovore dve Koreje. Zgrada je u potpunosti uništena iako nije bilo žrtava, a naredbom je Kim želela da natera Muna, kako je kazala, da “skupo plati za svoje zločine”. Zbog toga je proglašena okrutnom i svirepom ženom.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas