Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Зауставите опаку болест: Три природна НАПИТКА која су јача од ЛЕУКЕМИЈЕ

Познати су бројни лекови из природе који су се кроз време показали делотворним у борби са овом опаком болешћу, а који се могу спроводити искључиво уз одобрење и надзор лекара.

Leukemija.jpg
Oglas

Леукемија представља малигну болест хематопоезних органа, коју карактерише поремећено размножавање и сазревање крвних ћелија, углавном леукоцита и њихових матичних ћелија у коштаној сржи, лимфним органима, а често и у другим органима.

Прочитајте још: Скину одећу са себе, па се међусобно ШИБАЈУ КОПРИВАМА: Постоји РАЗЛОГ зашто се води БИТКА

Акутна леукемија је клинички облик леукемије који нагло почиње и завршава се обично смртно за неколико седмица или месеци. У поченом стадијуму може бити алеукемички облик, али ускоро број белих крвних зрнаца постаје веома висок.

Фото: Пиxабаy

Хронична лимфоцитна леукемија је најчешће болест старијих особа код којих постоји системско повећање лимфних жлезда, често слезине, мање или више повећан број леукоцита, смањење хуморског имунитета и лимфоцитна метаплазија коштане сржи.

Прочитајте још: Руси "одлепили" за гардеробом од КОПРИВЕ И КОНОПЉЕ: Тканине спречавају РАК КОЖЕ, а верује се да постоје и друга лековита својства

Ова опака болест јавља се у различитим видовима и неке од њих медицина успева да излечи радикалним методама.

Упркос различитим врстама ове болести, као и код других, најбитније је на време установити дијагнозу и пратити упуства лекара. Уз то, познати су бројни лекови из природе који су се кроз време показали делотворним, а који се могу спроводити искључиво уз одобрење и надзор лекара.

Први симптоми болести
Симптоми зависе од подтипа, али многи од њих се замењују за обичан грип, а особа је склона чешћем разбољевању, посебно инфекцијама праћеним високом температуром. Симптоми који могу указивати на ову болест су и бледа коже лица, анемија услед оштећења здравих ћелија коштане сржи. Један од уобичајнијих симптома је и хрончни умор. Заједно са недостатком енергије, кратак дах је нешто на шта такође треба обратити пажњу.

Прочитајте још: Веровало се да Стаљин никада није пио лекове, целог живота тражио је једну БИЉКУ коју данас многи користе

Чајна мешавина са копривом и невеном

Мешавину са лековитим биљкама потребно је заједно помешати у јединствне чај. Помешати по 30 грама коприве, невена, изданака зове и русопаса, по 25 грама суручице, ивањског цвећа и хајдучке траве, по 20 грама пелена и розгона и по 15 грама кантариона и корена маслачка.

Прочитајте још: Срби хрле у манастир код Крушевца: У њему живи само монах Јаков, а због онога што ЧУВА верници се УВЕК ВРАЋАЈУ!

У 250 милилитара воде сипати пуну малу кашичицу ове чајне мешавине. Током дана пити, у једнаким гутљајима, најмање две литре овог напитка од биљне мешавине. Додатан ефекат био би кадаби се наведене биљке из природе могле донети свеже, ако не све онда бар неке од њих попут коприве, која је делотворна код лечења свих облика анемије.

Напитак од иђирота

Обзиром да је узрок настанка леукемије и у слезини, прпоручује се да се током трајања терапије и лечења конзумира и чај од иђирота и то шест гутљаја на дневном нивоу. Чај се припрема тако што се равна мала кашика корена биљке иђирот увече потопи у хладну воду, а ујутро угреје и процеди. Пре и после сваког оброка пити по један гутља овог напитка.

Фото: Пиxабаy

Напитак и облоге од шведске гранчице

Прочитајте још: У Русији сматрају да овај ЧАЈ лечи све, а има га и у СРБИЈИ и мислимо да је КОРОВ

Три мале кашике, може и велике у зависности од укуса, биљке шведен битер или шведске гранчице разблажити у три шоље биљног чаја. Напитак конзумирати три пута дневно пре сваког оброка уз надзор лекара који прати вашу болест.

Прочитајте још: Ако вам се појаве бубуљице, осип, свраб, то вам организам шаље ПОРУКУ: Постоји једноставан начин да решите проблем

Облоге од ове биљке препоручује се да се стављају на јетру и слезину у трајању од ћетири сата дневно, као и у комбинацији са облогама од раставића. Уз ове терапије препоручује се избегавање намирница које садрже киселине, јако зачињена јела, сухомеснати производи и масно месо. Компот од јабука препоручује се у неограниченим количинама.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas