· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Zaustavite opaku bolest: Tri prirodna NAPITKA koja su jača od LEUKEMIJE

Poznati su brojni lekovi iz prirode koji su se kroz vreme pokazali delotvornim u borbi sa ovom opakom bolešću, a koji se mogu sprovoditi isključivo uz odobrenje i nadzor lekara.

Leukemija.jpg

Leukemija predstavlja malignu bolest hematopoeznih organa, koju karakteriše poremećeno razmnožavanje i sazrevanje krvnih ćelija, uglavnom leukocita i njihovih matičnih ćelija u koštanoj srži, limfnim organima, a često i u drugim organima.

Pročitajte još: Skinu odeću sa sebe, pa se međusobno ŠIBAJU KOPRIVAMA: Postoji RAZLOG zašto se vodi BITKA

Akutna leukemija je klinički oblik leukemije koji naglo počinje i završava se obično smrtno za nekoliko sedmica ili meseci. U počenom stadijumu može biti aleukemički oblik, ali uskoro broj belih krvnih zrnaca postaje veoma visok.

Foto: Pixabay

Hronična limfocitna leukemija je najčešće bolest starijih osoba kod kojih postoji sistemsko povećanje limfnih žlezda, često slezine, manje ili više povećan broj leukocita, smanjenje humorskog imuniteta i limfocitna metaplazija koštane srži.

Pročitajte još: Rusi "odlepili" za garderobom od KOPRIVE I KONOPLJE: Tkanine sprečavaju RAK KOŽE, a veruje se da postoje i druga lekovita svojstva

Ova opaka bolest javlja se u različitim vidovima i neke od njih medicina uspeva da izleči radikalnim metodama.

Uprkos različitim vrstama ove bolesti, kao i kod drugih, najbitnije je na vreme ustanoviti dijagnozu i pratiti upustva lekara. Uz to, poznati su brojni lekovi iz prirode koji su se kroz vreme pokazali delotvornim, a koji se mogu sprovoditi isključivo uz odobrenje i nadzor lekara.

Prvi simptomi bolesti
Simptomi zavise od podtipa, ali mnogi od njih se zamenjuju za običan grip, a osoba je sklona češćem razboljevanju, posebno infekcijama praćenim visokom temperaturom. Simptomi koji mogu ukazivati na ovu bolest su i bleda kože lica, anemija usled oštećenja zdravih ćelija koštane srži. Jedan od uobičajnijih simptoma je i hrončni umor. Zajedno sa nedostatkom energije, kratak dah je nešto na šta takođe treba obratiti pažnju.

Pročitajte još: Verovalo se da Staljin nikada nije pio lekove, celog života tražio je jednu BILJKU koju danas mnogi koriste

Čajna mešavina sa koprivom i nevenom

Mešavinu sa lekovitim biljkama potrebno je zajedno pomešati u jedinstvne čaj. Pomešati po 30 grama koprive, nevena, izdanaka zove i rusopasa, po 25 grama suručice, ivanjskog cveća i hajdučke trave, po 20 grama pelena i rozgona i po 15 grama kantariona i korena maslačka.

Pročitajte još: Srbi hrle u manastir kod Kruševca: U njemu živi samo monah Jakov, a zbog onoga što ČUVA vernici se UVEK VRAĆAJU!

U 250 mililitara vode sipati punu malu kašičicu ove čajne mešavine. Tokom dana piti, u jednakim gutljajima, najmanje dve litre ovog napitka od biljne mešavine. Dodatan efekat bio bi kadabi se navedene biljke iz prirode mogle doneti sveže, ako ne sve onda bar neke od njih poput koprive, koja je delotvorna kod lečenja svih oblika anemije.

Napitak od iđirota

Obzirom da je uzrok nastanka leukemije i u slezini, prporučuje se da se tokom trajanja terapije i lečenja konzumira i čaj od iđirota i to šest gutljaja na dnevnom nivou. Čaj se priprema tako što se ravna mala kašika korena biljke iđirot uveče potopi u hladnu vodu, a ujutro ugreje i procedi. Pre i posle svakog obroka piti po jedan gutlja ovog napitka.

Foto: Pixabay

Napitak i obloge od švedske grančice

Pročitajte još: U Rusiji smatraju da ovaj ČAJ leči sve, a ima ga i u SRBIJI i mislimo da je KOROV

Tri male kašike, može i velike u zavisnosti od ukusa, biljke šveden biter ili švedske grančice razblažiti u tri šolje biljnog čaja. Napitak konzumirati tri puta dnevno pre svakog obroka uz nadzor lekara koji prati vašu bolest.

Pročitajte još: Ako vam se pojave bubuljice, osip, svrab, to vam organizam šalje PORUKU: Postoji jednostavan način da rešite problem

Obloge od ove biljke preporučuje se da se stavljaju na jetru i slezinu u trajanju od ćetiri sata dnevno, kao i u kombinaciji sa oblogama od rastavića. Uz ove terapije preporučuje se izbegavanje namirnica koje sadrže kiseline, jako začinjena jela, suhomesnati proizvodi i masno meso. Kompot od jabuka preporučuje se u neograničenim količinama.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.