Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Удахните их ДУБОКО и припремите напитак за ЈАЧАЊЕ ЦЕЛОГ ОРГАНИЗМА

Осим својих терапеутских својстава, иглице бора четинара посебно су корисне у периоду владавине вируса и грипа.

1603401378_pina-silvestre.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Борове иглице у терапеутске сврхе могу се користити као профилакса за кардиоваскуларне болести, као и комплексна терапија за ангину пекторис, аритмије, хипертензију и атероксију.

Прочитајте још: ЦРНА СО је НАЈМОЋНИЈИ ЛЕК на свету! Узима се по зрно и у РУСИЈИ се чува као БЛАГО

Изузетно су корисне за превенцију и лечење разних здравствених тегоба, али и за побољшање општег стања организма. 

Прочитајте још: Време је за ДУГИНУ дијету којом се МРШАВИ 8 килограма и јача ИМУНИТЕТ

Иглице бора вековима су користили и древни народни за лечење упале плућа, а богат су извор витамина Ц. Оне имају и благотворно дејство на дисајне органе, док се њихова смола користи за лечење кожних болести и реуматизма.вог лековитог својства.

Иглице бора вековима су користили и древни народни за лечење упале плућа, а богат су извор витамина Ц...

Припрема чаја

Прочитајте још: Воће НЕ ЈЕДИТЕ после оброка, јер се у организму ДЕШАВА нешто СТРАШНО

За припрему чаја за јачање целог организма потребно је да пет кашика скупљених младих јелових иглица прелијте са две чаше воде. Кувајте на слабој ватри петнаест минута, затим преспите све заједно у термос да одстоји преко ноћи како би се иглице упариле и пустиле сок.

Ујутру процедите и поново вратите у термос. Сваког дана пијте док је топло уместо воде.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Само једна шоља чаја мозе подстаћи излучивање слузи накупљене у дисајним органима. Чај од борових иглица у себи садржи и малу количину кофеина, али ипак довољну да подиже ниво концентрације, доприноси бистрини и јасноћи ума, повећава виталност и ниво издржљивости огранизма.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas