Oglas
· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Udahnite ih DUBOKO i pripremite napitak za JAČANJE CELOG ORGANIZMA

Osim svojih terapeutskih svojstava, iglice bora četinara posebno su korisne u periodu vladavine virusa i gripa.

1603401378_pina-silvestre.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Borove iglice u terapeutske svrhe mogu se koristiti kao profilaksa za kardiovaskularne bolesti, kao i kompleksna terapija za anginu pektoris, aritmije, hipertenziju i ateroksiju.

Pročitajte još: CRNA SO je NAJMOĆNIJI LEK na svetu! Uzima se po zrno i u RUSIJI se čuva kao BLAGO

Izuzetno su korisne za prevenciju i lečenje raznih zdravstvenih tegoba, ali i za poboljšanje opšteg stanja organizma. 

Pročitajte još: Vreme je za DUGINU dijetu kojom se MRŠAVI 8 kilograma i jača IMUNITET

Iglice bora vekovima su koristili i drevni narodni za lečenje upale pluća, a bogat su izvor vitamina C. One imaju i blagotvorno dejstvo na disajne organe, dok se njihova smola koristi za lečenje kožnih bolesti i reumatizma.vog lekovitog svojstva.

Iglice bora vekovima su koristili i drevni narodni za lečenje upale pluća, a bogat su izvor vitamina C...

Priprema čaja

Pročitajte još: Voće NE JEDITE posle obroka, jer se u organizmu DEŠAVA nešto STRAŠNO

Za pripremu čaja za jačanje celog organizma potrebno je da pet kašika skupljenih mladih jelovih iglica prelijte sa dve čaše vode. Kuvajte na slaboj vatri petnaest minuta, zatim prespite sve zajedno u termos da odstoji preko noći kako bi se iglice uparile i pustile sok.

Ujutru procedite i ponovo vratite u termos. Svakog dana pijte dok je toplo umesto vode.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Samo jedna šolja čaja moze podstaći izlučivanje sluzi nakupljene u disajnim organima. Čaj od borovih iglica u sebi sadrži i malu količinu kofeina, ali ipak dovoljnu da podiže nivo koncentracije, doprinosi bistrini i jasnoći uma, povećava vitalnost i nivo izdržljivosti ogranizma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas