· · Коментари: 0
РУСКА МЕДИЦИНА

ИНОВАТИВНО! Руски доктор ОЛЕГ ТОРСУНОВ саветује како да функцију штитне жлезде вратите у нормалу

Познати руски лекар традиционалне медицине тврди да само покретне емоције могу излечити штитну жлезду.

1635459003_oleg.png
Фото: YouTubeScreenshot/Ajurvedos Akademija

Проблем са дисфункцијом штитне жлезде мучи сваку пету савремену жену у зрелим годинама, посебно особе које снажно проживљавају све животне ситуације у којима су се нашли. Осећај дубоке повређености, огорчења и беспомоћности, као и негативне емоције које остају залеђене у организму, сакупљају се у штитној жлезди и она почиње да губи нормалну функцију и оболева.

Прочитајте још: Шта је мит а шта истина: Због чега су усне ИСПУЦАЛЕ, и какав вам БАЛСАМ треба током хладнијих дана?

Савет доктора Олега Торсунова

Доктор Олег Торсунов саветује све који имају проблем са штитном жлездом, а посебно пацијентима са смањеном функцијом, да помогну свом оболелом органу тако што ће – певати. Према ајувердској медицини, потребно је отворити грлену чакру.

Прочитајте још: УЛАЗНА ВРАТА у јесењем стилу - Једноставне ИДЕЈЕ које можете сами спровести у дело! (ФОТО/ВИДЕО)

Обзиром да је ендокрини систем тесно повезан са људским емоцијама, посебно са емоцијом љубави, отварање чакри за исплив негативне енергије позитивно утиче на нормалан рад штитне. Штитна болује код особа које снажно проживљавају све што им се догађа, које на лоше поступке других одговарају са осећањима дубоке повређености и огорчења. 

Емоције морају бити покретне. Звук врло лако износи из организма негативне емоције.

Прочитајте још: Шта СТИЛ ваше кухиње говори о ЛИЧНОСТИ? (ФОТО)

- Певање ће учинити да попусте емоционалне стеге у штитној жлезди. Чворићи у штитној ће нестати сами од себе. Певајте веселе песме, без обзира какве проблеме имате и како сте расположени. Певајте с радошћу и љубављу. Стално певајте, плешите, радујте се другима, усрећујте друге и оздравићете – тврди познати руски лекар Олег Торсунов.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.