Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Сачувајте здравље своје ШТИТНЕ ЖЛЕЗДЕ: Руски народни препарат за ХИПОТИРЕОЗУ (РЕЦЕПТ)

Проблеми са штитном жлездом све су чешћи и код жена млађе доби

1652023990_sunflowers-g1462ed0f4_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Штитна жлезда је жлезда са унутрашњим лучењем, смештена на предњој страни врата испод Адамове јабучице која у крвоток лучи хормоне штитне жлезде. Хорморни ове жлезде утичу на метаболизам сваке ћелије у организму и утичу на рад осталих хормона ендокриног система са којима су у равнотежи. Поремећај рада ове жлезде посала је болест савремене жене, посебно жена у периоду менопаузе.

Прочитајте још: ТРИК СА ШИБИЦАМА: Убаците их у воду у којој кувате јаја и решите проблем који мучи сваку домаћицу

Најчешће болести су „Хашимото“, „Гравес“  и бројни „тихи“ тиреоидитиси. Услед поремећеног одговора, наш имуни систем ствара антитела на ћелије штитне жлезде. Одређена антитела стимулишу рад штитне жлезде а одређена гасе њену функцију. У већини случајева ова реакција доводи до постепеног уништавања штитне жлезде и настанка хипотиреозе.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Хипотиреоза као и пролазна хипертиреоза који настају током овог обољења су озбиљна метаболичка стања која могу у великој мери да угрозе наше здравље. Хипо и хипертиреоза се успешно контролишу лековима које прописује ендокринолог а самим тим нестају и тегобе које пацијент има. Тренд је пораста хроничних тиреоидитиса у млађој популацији, код особа између 20 и 45 година.

Руске лековите капи за хипотиреозу

Стање недовољног стварања хормона штитњаче зове се хипотиреоза. Најчешћи узрок хипотиреозе је кронична аутоимуна упала штитњаче.

Прочитајте још: Да ли је храна за мачке БЕЗБЕДНА ЗА ПСЕ? Све што треба да знате о "крађи" из мачјег џака

У пролеће уберите 15 младих борових шишки величине од 3 до 5 центиметара, па их самељите што је могуће ситније. Прелијте их са 50 милилитара квалитетне вотке или ракије и оставите да одстоје у поклопљеној тегли десет дана. Након тога процедите препарат.

Пијте по 5 капи три пута дневно. Кура нека траје 3 недеље.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas