Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Зауставите дуг и исцрпан период пандемије: ОВЕ намирнице ће нам повратити енергију и продуктивност на послу!

Испробајте ових 5 прехрамбених производа који ће вас одмах живнути и одржаваће вам енергију током целог дана.

1615369755_raisins-88532_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Осећате се мање продуктивним, јер једноставно немате енергије да завршите све задатке, нешто је са чим се многи од нас могу повезати. Откако је вирус корона погодила свет, људи су затворени у своје домове, осећају се мање продуктивно, без енергије и без елана за рад.

Прочитајте још: Да бисте били срећни урадите ових 5 ствари свакога дана пре 10 сати ујутру

Храна коју једете и врста исхране коју конзумирате играју виталну улогу у вашем животу. Утјече на ваше тело физички и ментално. Храна одређује ниво енергије током дана. Оно на шта треба да обратите пажњу је квалитет хране, а не количина. Правилна храна која се конзумира у интервалима је оно што одржава ваше тело енергичним и даје телу гориво за раст и помаже му да одржи фокус на важним стварима.

Вирус корона је утицао на продуктивност

Банане

Банане су одличан извор енергије за ваше тело. Једна банана ујутро одржаваће вас енергијом током целог дана. Садржи минерале попут калијума, угљених хидрата, витамина Б6, који сви помажу у

Фото: Пиxабаy

промоцији вашег нивоа енергије.

Смеђи пиринач

Није много људи свесно разних здравствених благодати смеђег пиринча. То је изузетно хранљива храна која се може јести уместо белог пиринча. Мање се обрађује у поређењу са белим пиринчем и задржава све основне хранљиве састојке потребне вашем телу. Помаже у регулацији нивоа крви и одржава вас енергијом.

Прочитајте још: Направите ДОМАЋУ ИНФУЗИЈУ: Једна доза овог МОЋНОГ напитка довољна је да се не разболите (РЕЦЕПТ)

Јабуке

Јабуке су одличан извор витамина Ц и Б. Такође је препуна калијума који вашем телу даје толико потребан подстицај и одмах вас освежава.

Суво воће

Суво воће је препуно минерала који су одлични за здраву грицкалицу. Индијски орах, бадеми, ораси, смокве, па чак и кикирики су одличан извор минерала и витамина који дају енергију.

Прочитајте још: Ова намирница сагорева калорије и док спавате

Јаја

Јаја треба јести ујутро као доручак или за вечеру. Жуманце је препуно протеина, витамина Б и Д који дају телу снагу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas