· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

ПРИРОДНИ СОК који ће нас спасити алергије на АМБРОЗИЈУ (РЕЦЕПТ)

Алергије обично имају особе које имају слабији имунитет...

1627685951_Depositphotos_42922973_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Упркос широком спектру алергија и још већем броју медицинских средстава, након неког периода организам стекне имунитет на одређени лек па се за проблем са алергијама препоручују природни препарати. Средства природног порекла код свих типова алергија могу у пракси изазвати бројне позитивне ефекте мањег или већег значаја.

Прочитајте још: Опасна ХЕЛИКОБАКТЕРИЈА нестаје правилном исхраном! Ево неколико кључних правила...

Исцедити бистар сок од свежег лишћа и корена целера. Сипати сок у теглу и додати исто толико меда, колико има сока. Смесу добро промешати дрвеном или пластичном кашиком. Теглу држати добро затворену у фрижидеру, најдуже недељу дана.

Прочитајте још: АКНЕ, МИГРЕНА, ХЕРПЕС, ПЕРУТ су само неки од разлога због којих НЕ ТРЕБА ДА СПАВАТЕ СА МОКРОМ КОСОМ

Сок са медом пије се три пута дневно. Узима се по једна кашика пола сата пре јела. Пијте га свакодневно, од априла и током целе сезоне цветања амброзије, у периоду од јула до краја септембра и спасићете се непријатних симптома као што су: кијавица, цурење из носа, свраб, сузење очију и гушење у грудима.

Овај народни руски рецепт одлично чисти организам и делотворан је и за друге врсте алергија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.