Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

УБЛАЖИЋЕ БОЛ ВАШЕМ ДЕТЕТУ: Проблем који често мучи велики број малишана, а РЕШЕЊЕ је једноставно

Ждрело је орган најближи спољном свету. У широкој комуникацији са светом око нас, било преко носа или преко усне дупље. Улазно и излазно место здравља и болести, радости и туге, среће и свађе. Баш из тог разлога, јер кроз ждрело дишемо и гутамо, једном речју живимо, неопходно је да овај слузнично-мишићно-лимфатични орган буде здрав.

1664198289_profimedia-0499418240.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Упале ждрела и крајника представљају веома честу патологију, посебно у дечијој доби. Узроковане су првенствено вирусима, а када су изазване бактеријама, најчешће је узрочник стрептокок. Могу бити и последица алергије.

Симптоми могу бити бројни. Без обзира на то да ли се ради о бактеријској или вирусној упали, често се преплићу. Најчешће, када се ради о бактеријској упали грла и крајника код пацијента су присутни висока температура, јак бол у грлу, општа слабост и малаксалост, главобоља, оток лимфних жлезда са предње стране врата. Са друге стране, код вирусне упале грла и крајника присутни су нижа температура, блажи бол у грлу, цурење из носа, кашаљ и често сузење очију.

Добар део ових упала ће спонтано проћи, али будући да не можемо да предвидимо која упала ће проћи, а која ће се искомпликовати, одлучујемо се за одређени вид терапије.

Поред свих стандардних терапијских протокола који се састоје од антибиотика, аналгетика, антипиретика, капи за нос, антитусика и различитих септолета своје место са поверењем заузимају спрејеви састављени из већег броја компоненти као што је PropoMucil® спреј за грло.

Фото: Промо

Садржи састојке који доказано смањује бол и упална стања грла, циљано утиче на смањење бола, отока и запаљења грла, убрзава зарастање и опоравак промена у усној дупљи, облаже, покрива и штити слузницу грла, има пријатан укус, лак је за примену и упакован у великом броју доза (150) што би значило да дуго траје.

Направљен у две форме, ПропоМуцил® спреј за грло који је намењен старијима и PropoMucil® Junior за грло намењем најмлађима.

Уколико се примењује 5-6 пута дневно учиниће ваше грло отпорнијим на све врсте изазова, а у случају да оно изгуби неку битку са патогенима, можете значајно помоћи да надвладате патогене на крају рата.

Оно што је можда и најбитније је природни састав овог спреја. Студијама је показано да прополис који је активни састојак овог спреја има противупално и инхибиторно дејство на стрептокок и на златни стафилокок који су међу најчешћим изазивачима упала горњих дисајних путева.

Златни стафилокок је познат по формирању биофилма који је повезан са настанком упале ждрела, а који прополис и Н-ацетилцистеин смањују или успоравају у формирању. ¹

Паралелно са прополисом део овог природног спреја је и Н-ацетилцистеин који доприноси уклањању секрета, а секрет је саставни део свих упала.

Овај двокомпонентни спреј умногоме делује и код зацељивања афти које неретко прате упале грла услед успоравања имунитета и успешно доприноси јачању одбрамбене моћи слузница уста и грла.

Засигурно, један од препарата који треба да буду део ваше кућне апотеке. Јер, злу не требало, има своје место у свакој кући.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas