Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Током ове зиме пола Србије се жали на кашаљ: Откривамо вам како можете да победите овај здравствени проблем

Да ли се и вама чини да се током ове зиме готово сви жале на прехладу или грип уз упорни, дуготрајни кашаљ као најчешћи симптом?

1677052074_Lek-za-kasalj.png
Фото: Промо
Oglas

Пораст броја пацијената са инфекцијама дисајних путева у здравственим установама потврђује да су стопе инфекција респираторног тракта у нашој земљи далеко изнад просека. Искуства показују да је опоравак тежи и спорији, а чак и обична прехлада се може искомпликовати ако се не одлежи и адекватно не лечи. Уколико се деси да се и ви суочите са исцрпљујућим кашљем, поред одмора, помоћи ће вам и један природни лек

Како је претходне две зиме обележила пандемија, већина људи је у том периоду била изолована. Управо због тога се значајно смањила отпорност људи на инфекције, па је дошло до тога да се неко прво зарази једном, а одмах затим и другом инфекцијом. Једноставно, када се преболи грип, не значи да ће се створити имуност на други, а управо је кашаљ његов најчешћи пратилац.

За јачање имунитета стручњаци предлажу свакодневни боравак напољу, и то макар сат времена; обилан унос свежег воћа и поврћа; повећан унос течности – воде, чајева, супа; избегавање загушљивих просторија, посебно оних у којим се пуши; обавезан сан који траје осам сати; често прање руку и умивање како би се одстранили вируси са наше коже.

Међутим, колико год се трудили, и даље постоји велика вероватноћа да нас инфекција, а са њом и напоран и исцрпљујући кашаљ, неће заобићи. Непријатно и досадно голицање у грлу може да траје веома дуго, али и да се појави у најгорим тренуцима. Зато се кашљу треба стати на пут, а најбољи начин да то постигнете јесте уз природни лек број један у свету - Проспан®.

Реч је о леку који је природног порекла и данас је незаобилазни део сваке кућне апотеке. О његовом квалитету, између осталог, говори чињеница да постоји више од седам деценија, од тога већ 20 година у Србији.

За одрасле је припремљена посебна формулација лека са укусом ментола - Проспан® лиqуид сируп. Нјегова формула олакшава искашљавање, разређује густ секрет у дисајним путевима, смањује упалу и тако смирује продуктивни кашаљ. Лек Проспан® доступан је и у облику сирупа, шумећих таблета, пастила и капи. Тајна делотворности свих облика крије се у листу веома познате и распрострањене биљке - бршљану.

Бршљан садржи активну супстанцу, сапонине, и захваљујући њима олакшава избацивање бронхијалног секрета, а користи се  код упорног, продуктивног кашља. Комплексан спој науке, немачке технологије и фитотерапије - биљни лек Проспан® садржи стандардизовани екстракт и обезбеђује исти унос активних супстанци у свакој дози.

Фото: Промо

Поред тога што је биљног порекла, Проспан® не садржи шећер, алкохол, нити вештачке боје у свом саставу. Такође, лек пролази кроз велики број испитивања и контрола пре него што се нађе на полицама апотека у готовом производу: од контроле квалитета сировина, преко контроле самог процеса, па све до финалних контрола готовог производа.

Настао јединственим процесом производње

Проспан® садржи заштићени екстракт листа бршљана ЕА 575® и клиничким студијама су доказани његови ефекти на разређивање секрета, олакшавање искашљавања, антизапаљенско деловање и смиривање кашља.

Поред тога што је намењен одраслима, Проспан® је погодан и за децу. Зато не одлажите лечење. Постарајте се да уз овај биљни лек ви, ваша породица и пријатељи, будете здрави и дишете пуним плућима.

Пре употребе детаљно проучити упутство. О индикацијама, мерама опреза и нежељеним реакцијама на лек посаветујте се са лекаром или фармацеутом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas