Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КОЖА

ЗЛАТНА ВОДА скида флеке са коже, а за њену припрему довољан вам је само ПРСТЕН

Златна вода је обогаћена јонима злата, слично као и сребрна вода, која јача имунитет, а припрема се врло лако.

1625579372_Depositphotos_9231699_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Направите златну воду

Можете да се умивате њом, правите облоге или да је користите за масажу. Руска лекарка Јулија Дороњина каже да злато помаже да се поништи штетна оксидација која настаје због свакодневне изложености токсинима и загађивачима.

Прочитајте још: Заборавите на мараме, летњи ПОНЧО је прави ХИТ ОВЕ СЕЗОНЕ: Идеалан и за плажу и за вечерњи аутфит (ФОТО/ВИДЕО)

Злато избељује старачке пеге

Осим што делује антибактеријски и противупално, злато такође избељује старачке пеге и мрље настале услед сунчевог зрачења. Златна вода успорава потрошњу колагена и еластина, стимулише раст ћелија, тако што омогућава да се молекули кисеоника транспортују право у кожу, због чега се она ревитализује и добија младолик изглед.

Требају вам само златан прстен или минђуше.

Такође, подстиче циркулацију, јача тонус мишића, а одговара свим типовима коже. Ако се умивате златном водом, масна кожа губи сувишан сјај и постаје глатка, а сува ће бити мека и хидрирана. Испирање косе овом водом јача длаку и ревитализује кожу главе - каже докторка.

Прочитајте још: Wolf фризура: Најпопуларнији тренд са преко 100 милиона прегледа! Стоји свима, а лако се одржава (ФОТО)

Како се припрема златна вода?

Ово је рецепт за припремање и коришћење златне воде из њене књиге “Шунгит - камен спасилац”.

Припрема: Узмите златан новчић, дукат или комад накита од искључиво жутог злата, без украсног камења, тежине око три грама. Добро га оперите под млазом воде и ставите у неоштећен емајлирани лончић.

Прочитајте још: ШИК ТРЕНД: Три предлога како да носите ПЛИСИРАНУ СУКЊУ овог лета (ФОТО)

Прелијте злато са две чаше филтриране воде и оставите да ври на ниској температури све док се количина воде не смањи на половину. Извадите злато, а воду користите за умивање, масажу или као облог против болова у мишићима, као и за стимулацију лимфне дренаже.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas