Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РУСКА МЕДИЦИНА

Руска докторка Дороњина саветује: Златна вода је РУСКИ ДРАГУЉ за здравље (РЕЦЕПТ)

Руска докторка Јулија Дороњина објавила је у књизи „Шунгит-камен спасилац“ рецепт за здравље целог организма и лепоту лица

1612548316_Depositphotos_50307669_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Ова јединствена вода користи се за превенцију и лечење великог броја болести, а посебно је учинковита на нервни система и у козметичким третманима. Златна вода је вода обогаћена јонима злата, слично као и сребрна вода, која јача имунитет.

Златна вода делује антибактеријски и противупално, а злато доприноси избељивању старачких пега и мрља насталих услед сунчевог зрачења.

Злато помаже да се поништи штетна оксидација која настаје због свакодневне изложености токсинима и загађивачима. Овако је описала значај овог чудотворног напитка руска докторка Јулија Дороњина и поделила рецепт за припрему овог чудовтворног напитка.

Припрема златне воде
За припрему овог драгуља руске медеицине потребан је један комад златног накита, златни новац, дукат или накит од жутог злата. Накит мора искључиво бити од жутог злата, без украсног камења. Пожељно је да тежина накита не буде мања од 3 грама. Накит прво добро оперите под млазом воде из славине па га ставите у неоштећени емајлирани лончић. Прелијте 3 грама злата са две чаше воде, по могућности филтриране. Кувајте злато и воду на слабој ватри све док се количина воде не смањи на половину. Извадите свој накит, а воду користите као лек, орално, као облог или за масаже.

Златна вода делује антибактеријски и противупално, а злато доприноси избељивању старачких пега и мрља насталих услед сунчевог зрачења.

Прочитајте још: Јача имунитет, ублажава стрес.. Колико КИВИЈА дневно треба да поједемо?

Овај необични напитак примамљивог назива користи сеза превенцију разних болести, јача имунитет, благотворно делује на нервни систем, уједначава пулс, побољшава памћење и јача менталну активност. Подстиче циркулацију и јача капиларе, а користе је и професионални спортисти јер доприноси појачању мишићног тонуса.

Прочитајте још: Слатки КРОМПИР је добар за срце, а одличан за НОВЧАНИК

Подстиче циркулацију, јача тонус мишића, а одговара свим типовима коже

Овај чудотворни руски лек решава болести срца, умирује повишен питисак и регулисе убрзано дисање произведено стресом и анкесиозношћу. Лечи болести органа за пробаву, посебно јетре и грчева у стомаку, враћа ниво гвожђа у организму у нормалу, а учинковита је и код епилепсије и неплодности. Јача имунитет, благотворно делује на нервни систем, уједначава пулс, побољшава памћење и јача менталну активност.

Златна вода успорава потрошњу колагена и еластина, стимулише раст ћелија, тако што омогућава да се молекули кисеоника транспортују право у кожу, због чега се она ревитализује и добија младолик изглед. Такође, подстиче циркулацију, јача тонус мишића, а одговара свим типовима коже. Ако се умивате златном водом, масна кожа губи сувишан сјај и постаје глатка, а сува постаје мека и хидрирана.

Конзумирање златне воде
За оралну употребу, препоручује се једна чајна кашика златне воде три пута дневно. Лековита златна вода се због врло снажног деловања пије у малим количинама и краткотрајно. Између третмана неопходно је правити веће паузе.Не сме се конзумирати ако сте алергични на златни накит, а не препоручује се за труднице и дојиље.

Прочитајте још: Лековита трава која се налази на нашем простору, а лечи ДЕВЕТ болести

Испирање косе овом водом јача длаку и ревитализује кожу главе. 

Умивањем златном водом може се уклонити шминка, а да кожа остане неиритирана са благим антимикробним дејством. Након умивања водом са јонима злата, коже ће бити негована, смириће све иритације и црвенила, посебно код осетљиве и суве коже.

Прочитајте још: Зашто ПРАЗИЛУК треба да уврстимо у исхрану? Био је цењен још код СТАРИХ ЕГИПЋАНА

Смањује појаву ситних бора, освежава и хидрира осетљиву и суву кожу, а тен чини уједначеним, свежим, блиставим и здравим. Благотворно делује код акни и бубуљица, штити од штетних фактора загађења и претераног излагања сунцу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas