Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕДИЦИНСКО ЧУДО: Близнакиње рођене са различитом бојом коже (ВИДЕО)

Мили и Марша, једанаестогодишње близакиње пореклом из Бирмингема, представљају несвакидашњи феномен - упркос томе што су рођене са идентичном бојом коже, данас се тоталну разликују, с обзиром на то да је једна тамне, а друга светле пути

1646400909_bliznakinje.jpg
Oglas

Наиме, тешко је поверовати да се ради о близнакињама уколико у обзир узмемо њихов физички изглед, пре свега због тога што је Марша од своје мајке наследила белу пут, плаве очи и плаву косу, а Мили тамну кожу, смеђе очи и црну косу од свог оца.

Прочитајте још: "Нисам била уплашена": Исповест жене која се вратила из МРТВИХ

Због необичне разлике девојчице су се већ у раној младости сусреле са бројним сумњичавим погледима и питањима, те су, нажалост, веома рано сазнале шта значи расизам. Аманда Ванклин и Мајкл Бигс, родитељи Марше и Мили, истичу да их никад није занимало туђе мишљење, па тако ни придошли коментари при рођењу девојчицица.

Како наводе они, разлика између њихових ћерки по рођењу готово да није постојала, да би се након 10 месеци то променило, с обзиром на то да је у том периоду дошло до мењања боје коже.

- Промена се најпре приметила код Мили. Њена кожа постајала је све тамнија, али то нас није оптерећивало, једноставно смо то прихватили - рекао је Мајкл, иначе рођени Јамајчанин.

Марша и Мили су на питање по чему се разликују навеле омиљене боје стил облачења, не говорећи о разлици у боји коже.

Прочитајте још: Ако вам се у сну јаве ове две ЖИВОТИЊЕ, то су снови чије значење не смете занемарити

- Већина мисли да смо најбоље другарице. Када им кажемо да смо рођене једна за другом, шокирају се јер имамо различиту боју коже - рекла је Марша.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas