Oglas
· · Komentari: 0
TUMAČENJE SNOVA

Ako vam se u snu jave ove dve ŽIVOTINJE, to su snovi čije značenje ne smete zanemariti

Pojedini snovi nose posebnu poruku.

1646175589_animal-ga2c5f0c5a_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Postoje snovi koji nam, veruje se, mogu ukazati na neke probleme u našem životu kojih možda nismo ni svjesni i zbog toga ih ne bismo sjeli ignorisati. Posebno su značajni snovi u kojima vam se jave životinje, ali na ove dve životinje morate obratiti posebnu pažnju.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Mačke

Ženstvenost, duhovnost i moć

Ukoliko sanjate mačke to može značiti da bi trebalo da se više povežete sa svojom ženstvenošću. To možete ostvariti čvršćim vezama sa svojim prijateljicama. Ako vam se pojave mačke u snu one mogu značiti i da biste trebali poraditi na svom samopouzdanju.

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

Mačke u snu mogu vas dovesti i do svokevrsnog duhovnog prosvetljenja.

Mravi

Potpora, naporan rad i razdražljivost

San o mravima ili nekim drugim insektima može značiti da vas nešto u vašoj svakodnevici "svrbi", odnosno muči ili smeta. Kroz taj san podsvest vam govori da se suočite sa tim problemima umesto da ih puštate da se gomilaju.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Mravi su takođe pokazatelj vašeg uverenja da zajednički rad daje najbolje rezultate jer su mravi poznati po tome da sve rade u grupama. Ovaj san takođe znači da cenite vaš odnos s prijateljima i porodicom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas