Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СРЕЋА

Ове 3 ЛОШЕ НАВИКЕ вас СПРЕЧАВАЈУ да будете СРЕЋНИ

Због чега нам је понекад толико тешко да будемо срећни? Дајемо одговор.

1602233375_Depositphotos_243468652_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ако изузмемо лоше околности и ствари на које апсолутно не можемо да утичемо, остаје нам једино да погледамо дубоко у себе и откријемо узрок наше несреће.

Многи психолози сматрају да се рецепт за успех крије у мењању три посебно лоше навике, којима дефакто саботирамо своју шансу да будемо срећни. Откријте у наставку о којим навикама је реч.

Кукање

Кукање је непријатељ среће. Колику год да сатисфакцију осетимо када "избацимо све из себе", то је само привремено задовољство које ће брзо бити замењено очајем. Нема ништа лоше у изражавању незадовољства ако то доведе до позитивне промене понашања. Константно кукање без настојања да се нешто промени, с друге стране, само ће довести до још веће фрустрираности, а на крају и апатије.

Прочитајте још: Да ли изглед заиста УБИЈА? Сазнајте шта ове ОСОБИНЕ говоре о вашем здрављу

Запостављање себе

Фото: Депозит

Мале су шансе да ћете бити срећни ако не водите рачуна о себи. Како ћете уживати у животу, ако нисте довољно испавани, нисте задовољни својом килажом, и немате енергију да завршите оно што сте започели? Пре него што добијете шансу да будете срећни, морате мало да заврнете рукаве, порадите на себи и не дозволите летаргији и бесциљности да вас опет узму под своје.

Прочитајте још: Научници упозоравају: Шта нам откривају БОРЕ НА ЧЕЛУ

Прокрастинација

Одлагање обавеза неће добро утицати на ваше благостање. Прокрастинација је пре свега веома стресна, јер у тренуцима када не радимо оно што би требало да радимо, ми не можемо ни стварно да се забављамо. Када тако бежимо од одговорности и напора, ми у суштини постајемо психички слабија особа, која није у стању да се суочи са новим изазовима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas