Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСХРАНА

Потребна су само ДВА састојка: Ево како на најлакши начин да елиминишете жељу за слаткишима

Свако јутро поједите две кашике ове смесе, попијте чашу топле воде и жеља за слаткишима ће нестати

1642262058_zdravlje.png
Фото: Пеxелс
Oglas

Пречесто конзумирање слаткиша неминовно доводи до гомилања килограма. Жељу за шећером је некад јако тешко сузбити, али уз помоћ мешавине ова 2 састојка и то је могуће.

Прочитајте још: Познат је по бројним ЛЕКОВИТИМ СВОЈСТВИМА, али може да подигне КРВНИ ПРИТИСАК: Са овим чајем треба бити ОПРЕЗАН

Припрема

100 гр. семена лана

10 гр. каранфилића.

Све заједно уситнити у прах, у млину за кафу или купити самлевено у радњи здраве хране. Узимати сваки дан по 2 равне супене кашике, у току три дана. Прах можете додати у кувану храну, јогурт или кефир, и након тога попити чашу топле воде (најбоље је у јутарњим часовима). После тродневног узимање ове смесе, направите паузу 3 дана. Затим све поновите изнова.

Смесу конзумирати месец дана

Лан је богат влакнима, а сиромашан угљеним хидратима. Ово је вероватно и највећа погодност коју има семе лана. Влакна која саржи су слузава и растварају се у води, а самим тим се и даље крећу несварена кроз дигестивни систем. Једном када се поједе, семе лана се дуго задржава у цревима и тако спречава брзу разградњу што доводи до повећане апсорбције састојака и дужег осећаја ситости, али и умањењу потребе за шећером.

каранфилић смањује надутост и моћан је антиоксидант, а уједно и држи ниво шећера у крви под контролом.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas