Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бака (70) спавала са 3.000 мушкараца: Операција колена је натерала "ДА УСПОРИ", открила како је све почело (ФОТО)

Бака која је оставила свет у чуду својим ставовима

1645728082_baka.png
Фото: Принтскрин/Фејсбук/Junior Obukwelu Sammah
Oglas

Бакица из Велике Британије, Мари Калверт (70) шокирала је свет својом изјавом да је спавала са преко 3.000 људи.

- Секс је моја страст. То је најзабавнији и најугоднији начин провођења времена. Неке жене воле јогу, неке бадминтон, а ја волим телесне ужитке - изјавила је Мари.

Са својим супругом венчала се када је имала само 19. година, а како каже, одмах је јасно одвојила сексуални од љубавног живота.

- Није природно имати једног сексуалног партнера 60 година. Живот је експериментирање и доживљавање, и то је оно што ми радимо. Бери иде с другим женама, ја с мушкарцима. Нисам љубоморна јер знам да ме воли. До 28. године сам била само с њим, имали смо фантастичан секс. Једног дана он је дошао кући са свингерским часописом који је покупио од колеге. Нашалио се да би и ми то требало да пробамо, а ја сам му рекла да не буде луд. Више нисмо разговарали о томе - присетила се.

Како јој свингерски часопис није избијао из главе, одлучила је да са својим супругом испроба и те ствари. У својој изјави Мари се присетила и дана када су упознали први свингерски пар. Били су то универзитетски професори у четрдесетим годинама живота.

Прочитајте још: ДОСТА! Верица Ракочевић одговорила свима који имају проблем с тим што носи минић (ФОТО)

- Био је то петак и сећам се како смо се возили у њихову кућу. Бери је зауставио аутомобил и питао ме: 'Јесмо ли сигурни?' Били смо тако нервозни, али и лудо узбуђени. Рекла сам му да ћемо покушати једном па видети. Све је прошло и више него добро - рекла је.

Професор, Џон, био је згодан, софистициран мушкарац и јако јој се допао. Мери је одмах поичела да га заводи, а након првог пољупца у дневној соби, почела је акција са обе стране.

- Бери је отишао са његовом женом и погледао ме. Лицем му се развукао осмех. Знала сам да ће све бити у реду, али и да нам се тог тренутка живот скроз променио. Постали смо предани свингери. Проводили смо викенде састајући се са разним паровима. Постало је узбудљиво. На послу сам размишљала о томе, о ономе што сам радила вече пре и осетила бих дрхтај кроз кичму. Неки парови, попут Џона и његове супруге су нам постали добри пријатељи, чак и када смо престали са сексом. Друге смо пак видели само једном - испричала је па се присетила 14-орице "величанствених".

- Било је то на свингерској забави у Манчестеру. Сећам се само да сам била неконтролисано пожудна. Сутрадан сам осећала лагану бол, али на неки леп начин, као да сам била у теретани - рекла је, а поглед јој је накратко одлутао, као да се присећа тих тренутака.

- Одлучили смо да отворимо свингерски клуб 1997. године. Било је то доста посла, али желели смо да радимо нешто око чега смо страствени. Клуб и дан данас добро ради. Током радног времена се никада не "похватамо", то је наш посао, а ми смо професионалци. Али, када се клуб затвори..."

Мери признаје и да нису сви тако добри љубавници, те да је у својим четрдесетим пробала да спава и са осамнаестогодишњаком, па је остала јако разочарана. 

- Трајало је јако кратко, брзо је обавио шта је планирао, а ја се још нисам ни загрејала!

Ова несташна бака, која има и двоје унучића, након операције колена, морала је да успори мало. Како каже, прошле године имала је само тројицу љубавника.  

- Пазимо на сигурност и никада нисам осетила да сам у опасности. Бери је обично у истој соби или недалеко.

(Нпортал)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas