Oglas
Oglas
· · Коментари: 5
ХОБИ

ЧУВЕНИ београдски ФРИЗЕР: Жене данас немају ФРИЗУРУ, него КОСУ и свака се труди да истакне НАЈГОРЕ на себи!

Свака Београђанка која је држала до себе носила је фризуру Јовице Ердељана. И данас овај чувени београдски фризер ствара - слике!

1596545341_erdeljan.jpg
Јовица Ердељан Фото: Ј. Е.
Oglas

Два пута годишње Ердељан је ишао на легендарне сајмове најбољих фризера у Лондон и доносио најновије трендове у престоницу Југославије. Правио је шампионске фризуре! Жене су са поносом говориле да иду на фризуру у салон "Ердељан", док су им остале завиделе.

Прочитајте још: Она је Јасмина, има 65 година и за њом се сви ОКРЕЋУ на улици - ево њеног РЕЦЕПТА (ВИДЕО)

Данас је мало славних фризера, а још мање добрих фризура. Све жене носе исте, дугачке косе, са разредљком на сред чела. нема креативности. Све жене личе једна на другу. Нема смелости.

Нема жена са "персоналитијем", труде се да изгледају банално!

- Нема више жена са "персоналитијем", све је банализовано, па и фризуре, имам утисак да се труде да на себи истакну оно најружније, уместо најбоље - каже Јовица Ердељан.

Заиста, жене са "јаком" позадином носе хеланке, оне са кривим ногама мини-сукње, а она која има велики нос обавезно носи косу са раздељком на средини!

Јовица Ердељан неуморно ради на одмору

- Срећа што сам завршио каријеру и сада не морам да правим данашње ужасне фризуре - истиче он.

Славни фризер и даље ради. Читав август проводи у Сокобањи. Ужива у природи, чистом ваздуху и свом "атељеу".

Све слике чува у глави и онда их наслика!

- Тренутно сликам вазу са пет ружа, од којих су две прoцветле, а не гледам у "модел", већ цвеће чувам у глави  - објашњава Јовица.

И све остале слике ради "из главе". Насликао је булке, ливаду, девојку са шеширићем, архитектуру, слика и портрете. Цео живот је сликао на женским главама, а сада на платну. Слике продаје, али не као професионални сликари, већ са жељом да покрије трошкове боје, рама, платна...

Прочитајте још: Ових 5 фризуре не желите да имате, јер ДОДАЈУ године, па и ДЕЦЕНИЈЕ

Јовица Ердељан је недавно отворио профил на Фејсбуку и са пријатељима подели сваку нову слику коју наслика. Ко прати његов рад може да види слике повремено и на изложби

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas