Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАНЕКЕНКА

Нико НИЈЕ ВЕРОВАО да је у ДЕВЕТОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Ево какав је живот водила Тамара Бакић

Манекенка Тамара Бакић је била жена за пример.

1640515924_tamara-bakic.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Јелена Тинска
Oglas

Чувена српска манекенка Тамара Бакић преминула је у 87. години, а многи нису веровали да гази девету деценију живота.

Активан живот

Наиме, она је водила веома активан и здрав живот, волела је дуго да пешачи, али и да одлази на модне догађаје.

Прочитајте још: ПРЕМИНУЛА ЧУВЕНА СРПСКА МАНЕКЕНКА: Тамара је прва покорила југословенске модне писте (ФОТО)

- Није ми проблем да се пењем уз степенице. Живим на седмом спрату и неретко идем пешке. Ако не носим неке ствари, до петог се попнем с лакоћом, а онда у споријем темпу пређем и преостала два. Много пешачим, дневно пређем четири-пет километара. То је и прилика да се с неким сретнем, седнем после у неки кафић. Представници моје генерације слабо шетају, али имам млађе пријатеље који ми праве друштво. Док ми се греје вода за кафу, сваког јутра урадим вежбе пет тибетанаца. Пријају ми, а потом је додала: 

- Никада нисам волела да вежбам у теретани, само код куће. Волим и да пливам, али не у базену. Надам се да ћу ове године отићи на море, јер прошле нисам због короне. Некад сам била рекордерка Србије у пливању и друга у држави. Рођена сам у Сомбору, а тамо људи одмах науче да пливају и возе бицикл. Раније сам бицикл возила и по Београду, али сада је толика гужва на улицама да не могу. Пренела сам мој бицикл у Сомбор и возим га када сам тамо. Имају лепо уређене стазе за бициклисте и могу да уживам у вожњи - причала је она у једном од последњих интервјуа за Глорију.

- Пишем аутобиографију кроз моду времена у ком сам радила, о добу када је мода била уметност. Није ми тешко да пишем и бирам фотографије. Човек мора да се труди док је жив, да једноставно живи живот, искористи га до краја. Мој животни мото је да човек мора себе да одржава док живи. Тада вреди живети. Ја се стално трудим да будем у тренингу. Некад ми је тешко и помислим: “Како ћу сада?”, а онда себи кажем: “Ајде, можеш ти то.” Када ме нешто мало заболи, не размишљам о томе, када је много хладно или топло, исто не обраћам пажњу и онда ми све то и не смета. Мало ме је ова корона уназадила јер нисам могла да се дружим и крећем како сам навикла - говорила је југусловенска лепотица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas