Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли је партнер ОДРАЗ У ВАШЕМ ОГЛЕДАЛУ? Пет знакова да сте упознали СРОДНУ ДУШУ

Сваки човек тежи ка особи за коју може да каже да је њена сродна душа

1651043729_zagrljaj.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Највећи проблем сваке особе је да у животу пронађу партнера за читав живот. Уколико се то заиста догоди, онда сте заиста срећан човек, а постоји неколико знакова који указују на то.

Прочитајте још: Да ли сте чули за Ептадерм? Швајцарски научници су створили линије које циљано негују ова стања коже

Осећате се као да се знате цео живот

Можда је главни знак сродне душе осећај да се познајете одувек. Можда ћете срести некога ко је дуплостарији од вас или долази из друге државе, можда и културе, али у исто време осећате да вас разуме на један пуно дубљи начин.

Имате исте вредности

Можете да имате различите укусе у стварима, али у погледу моралних начела, емоционалног изражавања и приоритета у животу сте врло слични. Ако имате заједнички састав вредности и слична интресовања, онда можете бити сигурни да сте пронашли своју сродну душу.

Друга особа је ваше огледало

Наша сродна душа делује као наш одраз или одраз наше унутрашњости.  Када се то догоди, имате осећај као да себе "гледате у огледалу", због разумевања и сличности.

Заједно сте креативни

Због ваше интензивне духовне повезаности и сличних погледа на живот ваш однос има велики потенцијал да се развије у нешто креативно, у стварање нечега заједно, због чега ћете се осећати као да још више тога делите, а ваша веза ће бити још снажнија.

Прочитајте још: Девојка УШЛА У МЕНОПАУЗУ са 15 година, а онда је сазнала ПОГУБНУ вест (ФОТО)

Не морате се менајти

Одмах осећате да сте слични. Ако морате да се промените због друге особе или ви њу покушавате да промените, онда то није сродна душа. Особу за цео живот немате потребу да мењате, као ни она вас. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas