Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
везе

"Моја девојка је спавала са 100 МУШКАРАЦА, не зна да каже "НЕ", а сада ме ЈЕДНО ПИТАЊЕ прогања!"

Потражио је савет стручњака

1597308314_Depositphotos_313994558_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Један анонимни мушкарац јавио се саветници Мариелли Фроструп с портала Тхе Гуардиан. Његов проблем је љубавне природе. Наиме, девојка с којом је тренутно у вези је спавала са 100 мушкараца пре њега, а на питање зашто је то радила, рекла је да је добијала новац, поклоне и одморе.

- Знам и да је с многим мушкарцима излазила на вечере и делила хотелске кревете.

Фото: Депосит

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

- Отац ју је напустио када је била девојчица и мислим да је у томе проблем - једноставно не зна да каже 'не' мушкарцима. Отишла је на одмор с пријатељицом, а када се вратила, почеле су да јој долазе поруке од неког мушкарца. Питао сам је и рекла је да га је упознала тамо, али да непотребно постављам питања. Рекла ми је да је мушке колеге увек гледају на тај неки другачији начин. Мислим да је јако жељна пажње - каже он.

Кад год постави питање о верности, она се наљути и избегава ту тему.

- Волим је, али не знам да ли могу да јој верујем. Да ли треба да прихватим то каква је или...? - упитао је анонимни мушкарац.

Прочитајте још: ЗАЈЕДНИЧКИ ПРОФИЛ СА ПАРТНЕРОМ на друштвеним мрежама: Стручњаци кажу НЕ! Ево и зашто

Саветница Мариелла прво му је рекла да не сме осуђивати партнерке по броју мушкараца с којима су спавале, јер то значи да су му приоритети лоши.

- Не свиђају ми се неки њени поступци из прошлости. Јавља се питање што она тражи у животу и имаш ли ти снаге и жеље да јој помогнеш да се пронађе? Изгледа да јој је потребно јако пуно љубави. Опет, постави и себи питање - шта ти желиш од ове везе? Да ли желиш да се овако бориш са властитим мислима или желиш мир?

Фото: Пиxабаy

Да се проблем његове девојке крије у губитку оца мисли и Мариелла.

- Недостаје јој самопоуздања. Чини се како покушава да надомести улогу оца у свом животу с другим мушкарцима.

Прочитајте још: И ЖЕНЕ воле да баце поглед: ЕВО на шта жене ПАДАЈУ када виде МУШКАРЦА

- Ти јој можеш пружити помоћ, указати јој на то шта ради и објаснити јој зашто то није добро. Колико ти ласка што више не ради такве ствари од када је упознала тебе, толико се бринеш и да не би то ипак радила теби иза леђа. Зато сам и рекла да теби треба јако пуно енергије за ову везу. Мораш добро да размислиш желиш ли с њом будућност. Ако је одговор да, онда мораш да се трудиш и радиш на овом односу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas