Oglas
· · Komentari: 0
veze

"Moja devojka je spavala sa 100 MUŠKARACA, ne zna da kaže "NE", a sada me JEDNO PITANJE proganja!"

Potražio je savet stručnjaka

1597308314_Depositphotos_313994558_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Jedan anonimni muškarac javio se savetnici Marielli Frostrup s portala The Guardian. NJegov problem je ljubavne prirode. Naime, devojka s kojom je trenutno u vezi je spavala sa 100 muškaraca pre njega, a na pitanje zašto je to radila, rekla je da je dobijala novac, poklone i odmore.

- Znam i da je s mnogim muškarcima izlazila na večere i delila hotelske krevete.

Foto: Deposit

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

- Otac ju je napustio kada je bila devojčica i mislim da je u tome problem - jednostavno ne zna da kaže 'ne' muškarcima. Otišla je na odmor s prijateljicom, a kada se vratila, počele su da joj dolaze poruke od nekog muškarca. Pitao sam je i rekla je da ga je upoznala tamo, ali da nepotrebno postavljam pitanja. Rekla mi je da je muške kolege uvek gledaju na taj neki drugačiji način. Mislim da je jako željna pažnje - kaže on.

Kad god postavi pitanje o vernosti, ona se naljuti i izbegava tu temu.

- Volim je, ali ne znam da li mogu da joj verujem. Da li treba da prihvatim to kakva je ili...? - upitao je anonimni muškarac.

Pročitajte još: ZAJEDNIČKI PROFIL SA PARTNEROM na društvenim mrežama: Stručnjaci kažu NE! Evo i zašto

Savetnica Mariella prvo mu je rekla da ne sme osuđivati partnerke po broju muškaraca s kojima su spavale, jer to znači da su mu prioriteti loši.

- Ne sviđaju mi se neki njeni postupci iz prošlosti. Javlja se pitanje što ona traži u životu i imaš li ti snage i želje da joj pomogneš da se pronađe? Izgleda da joj je potrebno jako puno ljubavi. Opet, postavi i sebi pitanje - šta ti želiš od ove veze? Da li želiš da se ovako boriš sa vlastitim mislima ili želiš mir?

Foto: Pixabay

Da se problem njegove devojke krije u gubitku oca misli i Mariella.

- Nedostaje joj samopouzdanja. Čini se kako pokušava da nadomesti ulogu oca u svom životu s drugim muškarcima.

Pročitajte još: I ŽENE vole da bace pogled: EVO na šta žene PADAJU kada vide MUŠKARCA

- Ti joj možeš pružiti pomoć, ukazati joj na to šta radi i objasniti joj zašto to nije dobro. Koliko ti laska što više ne radi takve stvari od kada je upoznala tebe, toliko se brineš i da ne bi to ipak radila tebi iza leđa. Zato sam i rekla da tebi treba jako puno energije za ovu vezu. Moraš dobro da razmisliš želiš li s njom budućnost. Ako je odgovor da, onda moraš da se trudiš i radiš na ovom odnosu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas