· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Ове ствари никако не смете да ДЕЛИТЕ са вашим партнером

Размењивање љубави и нежности се свакако подразумева...

1638918932_shutterstock_731592400.jpg
Фото: Shutterstock

Здрави партнерски односи подразумевају међусобну размену љубави, бриге, пажње, размишљања и бројних заједничких предмета које користимо у свакодневном животу. Ипак постоје неке стварчице које никако не смемо делити са нашим партнером.

Прочитајте још: Најједноставнији начин чишћења четкица за шминку: Овај метод користи и славни шминкер Ким Кардашијан из Црне Горе

Мушкарци не би требало да посуђују налив-перо и жену, каже стара народна, али осим тога постоје још неке ствари које не смијемо делити са партнером, ма колико блиски заправо били. Разлог томе су потенцијално лоше последице по наше здравље.

Бријач

Прочитајте још: Најновији тренд приликом наношења пудера: Да ли сте за или против?

При бријању можете направити скоро невидљиве посектоине на кожи и на бријачу ће остати крв, видели је ви или не, али то отвара простор зарази брадавицама, стафилококом, гљивичним, бактеријским и вирусним инфекцијама.

Четкица за зубе

Ово је предмет који се ретко дели, али ни у нужди то није паметно. На четкици се могу задржати ситни комадићи хране, а и вируси се на овај начин врло брзо и успешно преносе са човека на човека.

Дезодоранс у стику

Прочитајте још: Нађите идеалан ЏЕМПЕР према типу грађе: Ко може да носи широке, а ко уже моделе?

Уколико желите своје бактерије пренети партнеру, нема лакшег начина од заједничког коришћења дезодоранса у стику или рол-ону који долазе у директан контакт са кожом.

Пешкири

Иако их делимо без размишљања, ако мало боље размислите, бактерије и вируси бујају као луди у влажној околини, тако да дељење истог пешкира више не изгледа као тако паметна идеја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.