Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Савети за завођење који ће отопити и залеђена срца: Освојите жену ваших снова

Савети једне даме који ће мушкарцима помоћи током завођења

1678562859_zavodjenje.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Мушкарци често мисле како је неопходно да направе неки грандиозни потез да би освојили жену, али има и доста оних који су потпуно другачији. Такви верују да су "богом дани заводници" и да ће свака жена крај које прођу пасти "као покошена" зато што су они "тако згодни и привлачни".

Истина није ни у првој, али ни у другој крајности. Да бисте привукли жену која вам се допада, као и да бисте освежили своју везу или брак, да бисте пробудили ново узбуђење код своје партнерке, потребно је да следите ове једноставне савете.

Немојте да се понашате "као кретени", јер вам је неко рекао како "жене воле кретене". Ова кобајаги "кул" реченица је, вероватно, измишљотина неког истинског кретена. Нема ничег нарочито узбудљивог у мушкарцу који се понаша као да је бољи од свих око себе, јер ће и жена брзо схватити да и она може да "упадне" у ту категорију.

Ако и има жена којима се "не допадају фини мушкарци", то су даме које нису спремне за озбиљну везу и не желе је у тој фази свог живота. Оне које желе љубав и стабилног партнера не "падају" на кретене, већ их занимају емоционално стабилни мушкарци.

Такви мушкарци су и пуни самопоуздања, а то је оно што ће жену привући. Тога - никад није доста. Оно је привлачно, еротично, интригантно. Зато се осмехните, потисните своје мишљење о манама којих сигурно имате (као и сви остали) и будите позитивни.

Ако наступате с те тачке, биће вам лакше да преузмете иницијативу и приђете јој. Колико год да се пише о равноправности полова која је неопходна, колико год да је честа појава да жене изражавају отворено своје симпатије и прилазе мушкарцима, то не значи да ће мушка иницијатива бити "демоде". Напротив. Многим женама и даље прија да је мушкарац пита за излазак, да одабере ресторан и провод, кад се мало распита о томе шта она воли.

Приђите разговору и познанству са женом са дозом хумора. Не морате баш да се глупирате, али дајте јој прилику да се мало опусти, да се осети пријатно у вашем друштву. Ем жене воле мушкарце који их засмејавају, ем мушкарци воле жене које се смеју њиховим шалама. Шта ће вам бољи разлог од овог?

Покажите интересовање за различите сфере живота жене која вас је заинтересовала. Постављајте питања, учествујте активно ако вам о нечем прича. Не значи то иследнички приступ, већ спремност да се упозна нечији професионални свет, ситне навике, породични обичаји... лепо је с неким поделити бригу о кућном љубимцу, испричати како тече нови пројекат или зашто је нека књига истински узбудљива.

Примените ове савете кад будете наишли на жену која вам се допада и бићете изненађени резултатима. Многи не остваре ниште дубље од познанства, не зато што обе стране нису биле заинтересоване већ зато што нису имале довољно храбрости и умешности да познанство продубе. Исти савети важе и за дугу везу у којј је помало замрла страст - покажите интересовање и поштовање, потрудите се да сазнате шта јој је најважније у том периоду и опустите је шалама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas