Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шест знакова да он није мушкарац за вас: Ова понашања шаљу сигнал за узбуну

За много тога можемо мислити да смо у праву, да знамо, али се испостави да није тако

1661756816_people-g46acd4eba_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Можемо мислити да је особа коју волимо баш за нас, да се поред ње осећамо одлично, међутим, сигнали које нам тело шаље могу указивати на то да нисмо у праву. То је због тога што се све што мислимо и осећамо преводи у говор тела. То је нешто што не можемо да контролишемо. Када нешто крене наопако, ми то осећамо. Један од главних симптома када нешто није у реду је узнемиреност. Особа која доживљава јак стрес можда то не разуме, али зато доживљава нападе панике и отежано дише. То је само један у низу доказа да ментално стање утиче на наше тело. Оно осећа много тога, чак и пре него што тога постанемо свесни.

Ево које сигнале нам шаље када особа коју волимо није права за нас:

Ређе се осмехујете

Када останемо сами, постајемо искрени према својим осећањима. Ако сваки пут када помислите на мушкарца, осмех нестане са вашег лица, то указује да вам однос са њим не доноси радост, да нисте срећни.

Прочитајте још: Препознајте на време: Шест знакова да сте у ТОКСИЧНОЈ ВЕЗИ, ако приметите било који од њих - бежите од тог односа

Изгубили сте самопоштовање

Прави мушкарац нам даје позитивне емоције и повећава наше самопоуздање. Али ако стално сумњате у себе, преиспитујете се, размишљате да ли сте нешто урадили добро, а притом ваше самопоштовање полако пада, највероватније сте са погрешним партнером који не утиче позитивно на вас.

Осећате се емоционално и психички исцрпљено

Сетите се како се понаша заљубљена особа. Изгледа као да може све, као да јој ниједна препрека не може препречити пут. То је зато што нам одговарајући партнер даје снагу и енергију, мотивацију. Међутим, ако се већину времена осећате исцрпљено, то сугерише да вам овај мушкарац не одговара.

Игноришете своје потребе

Чак и ако сте у вези са неким, то не значи да треба да заборавите на однос са собом. Ако увек њега стављате на прво место, увек се управљате према његовом времену и потребама, то указује да се у тој вези занемарујете.

Прочитајте још: Пет реченица које изговара заљубљен мушкарац: Сигнали који откривају да жели везу са вама

Изгубили сте интересовање за оно што вам се допада

Када сте срећни у вези, настављате да живите свој живот као и када сте били сами- радите оно што волите, дружите се с драгим људима, имате своја интересовања… Не престајете да живите онако како сте живели само да бисте задовољили потребе свог партнера. У супротном, ако више не радите оно што волите, ако сте се удаљили од драгих људи, то је јасан сигнал да та веза само има негативан утицај на вас и ваше понашање.

Не спавате добро 

Разлога за лош сан може бити много, поред превеликог умора и стреса, а један од њих је погрешан избор партнера.Да би неко добро спавао, мора бити спокојан, опуштен, без гомиле брига и проблема који му дишу заврат. Ако нисте у могућности да мирно и чврсто спавате поред партнера, време је да се запитате да ли сте са правим мушкарцем. Ако ваше тело не може да се опусти поред њега, то говори много тога.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas