· · Коментари: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

ЖЕНЕ поведите рачуна! Ово је 5 најочигледнијих знакова да вас ваш МУШКАРАЦ ВАРА

Ако вам интуиција говори да је ваш партнер неискрен, ево неколико практичних савета како да препознате преваранта...

1684272549_shutterstock_439431262.jpg
Фото: Shutterstock

Кажу да не можете бити потпуно сигурни у своју сродну душу. Али неки људи слепо верују свом мужу или жени, не допуштајући чак ни помисли на своју неверу, док други осећају узбуну у дубини душе. Али чак и они који слепо верују у кристалну искреност свог партнера понекад постају жртве прељубе.

Прочитајте још: Данијела Димитровска открила шта једе у току дана: У четвртој деценији изгледа божанствено без гладовања (ВИДЕО)

Психолози су препознали пет најтипичнијих знакова који откривају да вас партнер вара.

1. Мушкарац стално тражи разлоге за негодовање и оптуживање

Љубавница је, пре свега, потреба мушкарца да има слободног времена од своје жене. И како то добити? Редовно се вређајте, смишљајте сукобе од нуле, учините своју жену кривом без кривице. Све је то неопходно да касније, са погледом узнемиреног и претученог штенета, поносно кажете: „Идем да се видим са пријатељима“ или „Морам да будем сам, возићу мали ауто“. У то време муж одлази својој љубавници, а жена седи код куће у сузама и криви себе, глупу, за непажњу и занемаривање свог мужа.

2. Мушкарац је стално љубоморан и не верује својој сапутници

Како кажу, ко има жиг у топу, тај се труди да у другима пронађе своје грехе. Љубомора понекад постаје патолошка. Мушкарац проверава преписку жене, оштро реагује на околне мушкарце, баца неосноване оптужбе.

Ово се дешава из два разлога. Прво: партнер почиње сам да мери све и плаши се да ће бити преварен. Друго: мушкарац једноставно покушава да скрене пажњу своје партнерке са његових издаја и заокупи целу „позадину“ својом љубомором, тако да је жена сигурна да се веома плаши да ће је изгубити. На крају крајева, она је љубоморна, што значи да воли, као што многе даме мисле.

3. Партнер је почео да троши више новца без вашег знања

Ова тачка је посебно приметна ако пар одржава заједнички буџет. А када је човек увек плаћао за одређене позиције, а сада није био довољан, а ви нисте имали велике заједничке куповине или поклоне од њега, поставља се питање: где је отишао новац?

Прочитајте још: Чај од НАНЕ вам може помоћи да се ослобите САЛА на стомаку: Смањује апетит и решава проблеме са верењем

Највероватније је постојао разлог за трошење новца заобилазећи породицу. А ако у свом супружнику не пронађете нове скупе додатке или спортске хобије, онда новац, очигледно, иде другој жени.

4. Ваш сексуални живот се променио

Ако две врсте мушког понашања током неверства. Прво: партнер постаје хладан са својом женом, удаљава се од ње, покушава да избегне интимност под разним изговорима. Не губи се само физичка веза, већ и ментална. Мушкарац даје све од себе другој жени.

Друга опција је погоднија за мушкарце који љубавнице сматрају привременом авантуром. Такви људи не губе интересовање за секс са својом женом, али све иновације и полет са стране повлаче у свој кревет. Ако вам партнер понуди нешто ново, постао је инвентивнији и страственији, сазнајте одакле долазе такве иновације и знања. Да ли је то била пракса?

Само немојте журити са оптужбама одмах на чело - покажите дипломатију.

5. Мушкарац је почео да вас дави критикама

Све је било у реду, прилагођено, живот је био утемељен. А онда су све уобичајене ствари одједном постале другачије. И борш је увек неукусан, и кућа је увек у нереду, а жена се, видите, не труди као пре, и секс је досадан, а смех жене досадан.

Подсвесно, издајник покушава да створи услове којима ће оправдати своју издају. На пример, „жена ме је напустила, вероватно се одљубила, постао сам странац у својој кући, па сам тражио наклоност и пажњу са стране“. Ово је позиција и размишљање слабог мушкарца који не може ни себи да призна своје слабости и пребацује кривицу на жену.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.