Oglas
· · Komentari: 0
NESTVARNO

Buldog oštenio "MALO ČUDO": Štene sa jarko zelenim krznom se rađa jednom u 10.000 (FOTO)

Štene je bilo legla od osmoro kučića koje je rodila mama Freja i prvo se strahovalo da je prevremeno rođeno

1646232280_2_PAY-Rare-puppy-born-with-GREEN-fur-really-stands-out-from-the-rest-of-the-litter.jpg
Foto: Audra Rhys/Mega
Oglas

Buldog je na svet doneo „čudesno“ štene sa svetlozelenim krznom. Trevor i Odra Mošer, pomislili su najgore nakon što su videli neobičnu boju šteneta i isprva su pomislili da je mrtvorođeno.

Deo je legla od osmoro štenaca rođenih u Kanadi od mame Freje, ali je počelo da se ponaša normalno i od tada napreduje. Malo štene je započelo život bez zdravstvenih problema, a zelena nijansa je pripisana neuobičajenom procesu u materici.

Trevor je za Global Nevs rekao : „Počeli smo da je sušimo i primetili da je zelena i odmah smo ponovo pomislili da nešto nije u redu. Pa smo proguglali, 'moje štene je zeleno, šta nije u redu', i očigledno je to veoma retko i desilo se nekoliko puta širom sveta."

Foto: Audra Rhys/Mega

Kada ga je Freja oštenila, bilo je mnogo drugačije od ostalih. Crna kesa je okruživala telo šteneta u poređenju sa njenom braćom i sestrama, koji su svi bili okruženi providnim kesama.

Pročitajte još: "Spavam golišav sa psom i devojka želi da raskine zbog toga": Momak izazvao RASPRAVU na mreži svojim priznanjem

Par je prvo pomislio da nešto nije u redu i verovao je da je štene mrtvorođeno.

Dejli star izveštava da se smatra da retka promena boje njenog krzna potiče od zelenog pigmenta koji se nalazi u žuči unutar kese.

Foto: Audra Rhys/Mega

Trevor je bio "zadivljen" retkim događajem i bio je "veoma srećan što mu je prisustvovao i bio deo toga", otkrivajući da sada radi sa svojom suprugom da smisli ime za posebno štene.

Trenutni favoriti koje su predložili prijatelji na Fejsbuku su Fiona, u znak počasti Šrekovoj dragoj princezi, kao i Vasabi, Hulket i Pistacija.

Nažalost, očekuje se da će njeno krzno izbledeti u normalnu boju kako bude starila.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas